5 dikke leaseauto’s op een rij

Iedereen heeft wel een auto waarvan hij of zij droomt. Die droom lijkt misschien voor velen een ver-van-hun-bed-show, maar niets is minder waar. Deze droom kun je namelijk werkelijkheid laten worden door een auto te leasen. Door een auto te leasen kun je het aankoopbedrag verspreiden, waardoor jouw droomauto iets toegankelijker wordt. Hieronder zetten we vijf dikke leaseauto’s voor je op een rij: zit jouw droomauto ertussen?

.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb:not(.this-class-is-for-specificity):not(.class-is-for-specificity){margin:0px 0px 20px 0px;}.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb .kb-table-of-content-wrap{padding:0px 0px 0px 0px;}.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb .kb-table-of-contents-title{color:#f9d342;}.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb .kb-table-of-content-wrap .kb-table-of-content-list{color:#f9d342;}.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb .kb-table-of-content-wrap .kb-table-of-content-list .kb-table-of-contents__entry:hover{color:#ffffff;}In dit artikel behandelende we de volgende onderwerpen:1. Aston Martin DB112. Abarth 5953. Lamborghini Urus4. Maserati Ghibli5. Polestar 2Leasen: hoe zit dat?

1. Aston Martin DB11

Ben je op zoek naar een sportieve wagen mét een vleugje charme? Kies dan voor het Engelse automerk Aston Martin. Kies bijvoorbeeld voor de Aston Martin DB11: een stoere en sportieve coupé. In deze auto wil je gewoon gezien én gehoord worden, met zijn vele pk’s.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Aston Martin DB11 (@aston.martin.db11)

2. Abarth 595

Wil je liever een klein, sportief wagentje die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken? Lease dan een Abarth 595! Deze look-a-like van de Fiat 500 is sportief, snel en natuurlijk ook erg stoer. Waar je de auto ook voor gaat gebruiken – de boodschappen, of voor woon-werkverkeer, van deze auto zul je geen spijt krijgen. 

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Red Abarth 595 🇳🇱 (@abarth595nl)

3. Lamborghini Urus

Een auto waar je bijna bang van wordt is de Lamborghini Urus. Deze prachtige en tegelijkertijd stoere auto is niet voor niets de droomwagen van velen. Het is de eerste SUV van het Italiaanse automerk die wel een snelheid kan behalen van meer dan 300 kilometer per uur.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Lamborghini URUS ™ (@lamborgini__urus__)

4. Maserati Ghibli

Nogmaals een Italiaans automerk in dit rijtje, dat net zoveel charmes heeft als de vorige: Maserati. Veel autoliefhebbers zijn dol op dit merk en dat is natuurlijk ook niet zo gek, want een Maserati is nou eenmaal sportief en statig. Een van de betaalbaarste auto’s van Maserati is de Maserati Ghibli: een mooie sedan met een sportief uiterlijk.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Maserati Ghibli (@ghibli.maserati)

5. Polestar 2

Een van de mooiste auto’s als we het hebben over elektrische wagens is de Polestar 2. Polestar is een van de nieuwe elektrische merken op de automarkt en heeft al verscheidene stekkerauto’s uitgebracht. De Polestar 2 is een mooie auto om te zien, zowel van binnen als van buiten. Je kunt deze elektrische auto leasen binnen een paar stappen. Voor je het weet is de auto van jou!

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Polestar 2 (@polestar_2)

Leasen: hoe zit dat?

Wanneer je een auto leaset verspreid je het aankoopbedrag. Leasen kent verschillende vormen: de bekendste vormen zijn financial lease en operational lease. Vooral financial lease heeft veel voordelen. Je hebt als ondernemer recht op fiscale voordelen én je mag de auto na afloop houden. Dat is bij operational lease niet het geval. Bij financial lease moet je overigens wel zelf opdraaien voor brandstof-, onderhouds- en verzekeringskosten. Dat is bij operational lease niet zo.
<p>The post 5 dikke leaseauto’s op een rij first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht