6 Redenen om een Trouwpak op Maat te kopen

We willen niet alleen dat de bruiden er goed uitzien, maar ook de mannen moeten er op hun best uitzien.
Gewoon een smoking dragen is niet automatisch een garantie voor verfijning en elegantie, in feite zijn er enkele regels die gevolgd moeten worden om het black-tie ensemble echt onberispelijk te maken en voor de hand liggende fouten te vermijden.
Hier zijn onze tips over wanneer, waar en hoe een pak te dragen en de sprong te wagen naar elegantie die de moeite waard is om hoofden te doen omdraaien:
1. Pasvorm, Pasvorm, Pasvorm

Er is niets erger dan slecht passende kleding. Denk eraan: je trouwfoto’s zullen voor altijd blijven bestaan. Je wilt niet elke keer dat je je album bekijkt herinnerd worden aan een slechte smoking. Er zijn genoeg bedrijven die een trouwpak op maat bieden die perfect bij je past.
Kleed je altijd voor succes! Naast alleen je trouwdag zou iedereen een kleermaker moeten hebben.
Werken met een opgeleid persoon in plaats van een warenhuis
Er valt iets te zeggen over het verval van het warenhuis. Iedereen wil een persoonlijke en duurzame ervaring en dat is precies wat je krijgt als je ervoor kiest om één op één te werken met een kleermaker. Door dit te doen worden al je persoonlijke en speciale wensen en verzoeken ingewilligd.
2. Jouw tijd om te schitteren
Jij bent net zo belangrijk als je prachtige bruid! Je trouwdag is een belangrijke ervaring en een grote stap voor zowel de bruid als de bruidegom. Je moet er goed uitzien! Als je bruid bereid is om naar meerdere winkels te gaan op zoek naar de perfecte jurk, ga dan niet zo snel naar een one stop shop om een smoking te huren!
3. Een vleugje personalisatie

Als je met een op maat gemaakte kleermaker werkt, kun je elk detail van je kledingstuk doornemen. Dit is een samenwerking tussen jou en je kleermaker. Let op knopen, voeringen, stiksels en stoffen. Dit is jouw moment om je stijl te laten zien door te ontwerpen en je creatieve kant te laten zien.
4. Investering
Maatkleding zal waarschijnlijk meer kosten dan een huurauto of iets uit een warenhuis. Het is echter een investering in jezelf en in je garderobe. Aangepaste kleding gaat tientallen jaren mee en zal een stuk zijn dat je altijd zult koesteren. Door het pak voor je trouwdag op maat te maken, heb je een aandenken om op terug te kijken en je speciale dag te herinneren.
5. Kwaliteit
Stoffen van goede kwaliteit, rechtstreeks uit Italië bijvoorbeeld is belangrijk. Het liefst wil je dat de pakken in eigen land geproduceerd worden en met de hand.
The post 6 Redenen om een Trouwpak op Maat te kopen appeared first on FAB.

Lees hier het gehele bericht