Legendarische GoldenEye 007 maakt langverwachte rentree in 4K-kwaliteit

Het heeft lang geduurd. Veel te lang, kunnen we wel zeggen. Maar goed, eindelijk is het zover: na jaren van geruchten, teasers en speculaties maakt GoldenEye 007 deze week zijn rentree.
Nieuwe gameconsole voor GoldenEye 007
De klassieke first-person shooter die in 1997 zijn debuut maakte op de Nintendo 64 komt dus terug. En dat doet die op de gameconsoles van tegenwoordig: de Xbox en Nintendo Switch zijn de consoles die zich gelukkig mogen prijzen. GoldenEye 700 wordt namelijk, sinds het debuut 25 jaar geleden, gezien als een van de meest evolutionaire en invloedrijke first-person shooter games. De Xbox-versie krijgt een ‘local split-screen multiplayer’, dat betekent dat jij je maten finaal kan afknallen in deze game. Heerlijk. De Switch-versie krijgt ten opzichte van de Xbox-versie wél een online multiplayer-modi.

25 years after its original release, experience GoldenEye 007 faithfully recreated for Xbox consoles. Includes achievements, 4K resolution and a smoother framerate – even in split-screen local multiplayer! Coming soon to @XboxGamePass. pic.twitter.com/kpBlJKqFR9
— Rare Ltd. (@RareLtd) September 13, 2022

Moderne aanpassingen met klassiek tintje
Een game die in 1997 is uitgekomen heeft natuurlijk een paar updates nodig om mee te komen in de ‘moderne tijd’. Daarom is er nu ondersteuning voor dubbele analoge sticks en bovendien een 4K-resolutie. Je ziet het bloed dus in de hoogste kwaliteit stromen. Afijn, niet alles is vernieuwd: de klassieke campagnemodus is nog altijd in de game te vinden en bovendien is de volledige modi met cheatcodes en alles ook terug te vinden. Vorig jaar werd de rentree van GoldenEye 007 al aangekondigd, maar nu is er eindelijk een datum. Op 27 januari zal de game online komen voor Nintendo Switch Online + Expansion Pass-abonnees. Voor Xbox-spelers is de game beschikbaar via de Game Pass.
Wij kunnen niet wachten, jij ook niet? Check hier dan alvast de trailer van deze fantastische game.
 

Het bericht Legendarische <strong>GoldenEye 007</strong> maakt langverwachte rentree in 4K-kwaliteit verscheen eerst op M A N I F Y.

Lees hier het gehele bericht