10 standjes die vrouwen het lekkerst vinden

Vrouwen zijn net als mannen gek op seks, maar soms hebben ze liever andere standjes. Of het nu gaat om de traditionele missionaris of de wat meer acrobatische doggy style, elke vrouw heeft haar eigen voorkeur. Zo hebben wij in de praktijk wel gemerkt welke standjes de vrouwen het lekkerst vinden maar hier zijn dus 10 standjes die vrouwen over het algemeen het lekkerst vinden!

.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb:not(.this-class-is-for-specificity):not(.class-is-for-specificity){margin:0px 0px 20px 0px;}.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb .kb-table-of-content-wrap{padding:0px 0px 0px 0px;}.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb .kb-table-of-contents-title{color:#f9d342;}.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb .kb-table-of-content-wrap .kb-table-of-content-list{color:#f9d342;}.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb .kb-table-of-content-wrap .kb-table-of-content-list .kb-table-of-contents__entry:hover{color:#ffffff;}In dit artikel behandelende we de volgende onderwerpen:De lekkerste seks standjes voor vrouwen1. De Reverse Cowgirl2. Doggystyle3. De missionaris4. Lepeltje Lepeltje6. De Lotus7. De Achtbaan8. Staande positie9. De Schildpad10. De Schaar

De lekkerste seks standjes voor vrouwen

Maar het gaat niet alleen om het vinden van de juiste standjes. Communicatie is ook heel belangrijk. Praat met je partner over wat je lekker vindt, wat je wilt proberen en wat je comfortabel is. En het is belangrijk om te onthouden dat iedereen verschillend is en dat wat voor de ene vrouw lekker is, niet noodzakelijk voor een andere vrouw is. Dus, laten we onze seksualiteit vieren en elkaar ondersteunen in het vinden van de standjes die we echt lekker vinden tenzij je rukverslaafd bent!

1. De Reverse Cowgirl

De reverse cowgirl is 1 van de populairste seksstandjes omdat het voor veel vrouwen erg lekker is. Hierbij zit de vrouw bovenop de man met haar rug naar hem toe, waardoor ze de controle heeft over de diepte en snelheid van de penetratie. Dit kan voor sommige vrouwen lekkerder zijn omdat ze zo de druk op hun g-spot kunnen verhogen en zo een intens orgasme kunnen krijgen. Bovendien kan de man haar borsten zachtjes strelen en masseren terwijl hij haar bewegingen volgt.

2. Doggystyle

De doggy style is een van de meest populaire seksstandjes omdat het voor veel mensen erg lekker is. In deze stand zit de vrouw op handen en knieën en de man komt van achteren binnen. Dit kan voor sommige mannen lekker zijn omdat het hen in staat stelt om diep te penetreren en een intensere ervaring te hebben. Bovendien kan de vrouw haar heupen naar achteren bewegen om de man te ontmoeten, wat kan leiden tot een geweldige stimulatie van haar g-spot.

Daarnaast kan de doggy style ook een geweldige positie zijn voor vrouwen die van anale seks houden, omdat de man zo gemakkelijk toegang heeft tot haar anus. Dit kan voor sommige vrouwen lekker zijn omdat de anus een gevoelige zone is die voor intens plezier kan zorgen.

Voor sommige vrouwen kan de doggy style ook een geweldige manier zijn om hun seksualiteit te verkennen en hun comfortniveau te verhogen. Het geeft hen de kans om te experimenteren met verschillende snelheden en dieptes en te ontdekken wat voor hen werkt.

3. De missionaris

De missionaris sekspositie, ook wel de traditionele sekspositie genoemd, is een van de meest bekende en gebruikelijke posities. Het is een intieme positie waarbij de man bovenop ligt en de vrouw onder hem. Deze positie biedt de mogelijkheid om elkaars gezichten te zien en te kussen tijdens de seks.

Ook biedt deze positie de man de controle om de snelheid en diepte van de penetratie aan te passen. Dit kan zorgen voor een gevoel van controle en macht voor de man en een gevoel van onderwerping voor de vrouw.

Bovendien, als beide partners hun benen opgetrokken hebben, kan dit leiden tot diepere penetratie en kan dit voor sommige mensen een aangenamere ervaring zijn.

4. Lepeltje Lepeltje

De lepeltje-lepeltje positie, ook wel de ‘spoons’ positie genoemd, is een van de meest intieme seksposities. Hierbij liggen beide partners op hun zij, met de vrouw achter de man. De man penetreert de vrouw van achteren terwijl zij haar benen om hem heen slaat. Dit kan een gevoel van intimiteit en verbondenheid geven aan beide partners.

Het standje 69 is een sekspositie waarbij beide partners elkaar oraal bevredigen tegelijkertijd. De naam komt van de positie waarin beide partners zich bevinden, namelijk 69 graden ten opzichte van elkaar. Dit standje kan zeer opwindend zijn, omdat beide partners tegelijkertijd genot ervaren.

6. De Lotus

De lotus sekspositie is een van de meest intieme posities. Hierbij zit de vrouw met haar benen om de man heen geslagen en de man zit met zijn benen gekruist. Dit kan een gevoel van verbondenheid en intimiteit geven aan beide partners, omdat ze zo dicht bij elkaar zijn.

Ook kan deze positie fysiek comfortabel zijn voor de man, omdat hij in een stabiele positie zit en dus niet veel energie hoeft te spenderen aan het vasthouden van zijn lichaam. V

oor de vrouw kan dit een goede positie zijn om meer controle te hebben over de diepte en snelheid van de penetratie. Verder, kan de man hierdoor zijn handen vrij hebben om bijvoorbeeld de borsten of clitoris van de vrouw te stimuleren, wat kan leiden tot extra plezier voor beide partners.

7. De Achtbaan

De achtbaan sekspositie, ook wel de “Bridge” genoemd, is een van de minder bekende seksposities maar kan een unieke ervaring geven. Hierbij ligt de vrouw op haar rug met haar benen gebogen en haar voeten op haar borst. De man zit boven op haar en penetreert haar. Dit kan een geweldige positie zijn voor diepe penetratie en het biedt de man de mogelijkheid om zijn eigen bewegingen te controleren.

Voor de vrouw kan dit een geweldige positie zijn om haar bekken te activeren en kan het haar helpen om een intenser orgasme te bereiken.

Voor de man kan dit standje ook een geweldige manier zijn om de prostaat te stimuleren, wat kan leiden tot een intensere orgasme. Dit standje kan ook geweldig zijn voor mensen die moeite hebben met de gewichtloosheid van de traditionele missionaris positie.

8. Staande positie

De staande positie is een sekspositie waarbij de vrouw steunt op een oppervlak zoals een tafel of muur. De man staat rechtop en penetreert haar van achteren. Dit kan een geweldige manier zijn om de seksualiteit te verhogen en iets nieuws te proberen in de slaapkamer.

Dit standje kan een gevoel van opwinding geven, omdat het iets ondeugends heeft om seks te hebben terwijl je staat. Voor de man kan dit standje ook een geweldige manier zijn om de controle te hebben over de snelheid en diepte van de penetratie.

Voor de vrouw kan dit een positie zijn waarbij ze haar bekken kan activeren en kan het haar helpen om een intenser orgasme te bereiken.

9. De Schildpad

De schildpad sekspositie, ook wel de “Reverse Missionary” genoemd, is een variant van de traditionele missionaris positie. Hierbij ligt de vrouw bovenop de man en zit de man met zijn knieën gebogen en zijn voeten plat op de grond. Dit kan een geweldige positie zijn voor de vrouw om controle te hebben over de snelheid en diepte van de penetratie.

Ook kan deze positie een uniek perspectief bieden voor beide partners, waardoor het een nieuwe ervaring kan zijn. Voor de man kan dit een geweldige positie zijn om de prostaat te stimuleren, wat kan leiden tot een intensere orgasme.

10. De Schaar

De schaar sekspositie, ook wel de “Scissor” genoemd, is een van de minder bekende seksposities. Hierbij liggen beide partners op hun rug, met de vrouw bovenop de man. De vrouw spreid haar benen en plaatst haar knieën naast de heupen van de man. Hierdoor kan de vrouw controle hebben over de snelheid en diepte van de penetratie.

<p>The post 10 standjes die vrouwen het lekkerst vinden first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht