Wat is beter: Lange penis of Dikke penis?

Welkom bij de oeroude discussie wat beter is: lange penis of dikke penis? Sommige vrouwen zweren bij lange piemels terwijl andere de stam van een dikke penis echt veel lekkerder vinden! Het is tijd om de felbegeerde discussie nu voor altijd op te lossen! Wat is beter? Een dikke piemel of een dikke piemel?

.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb:not(.this-class-is-for-specificity):not(.class-is-for-specificity){margin:0px 0px 20px 0px;}.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb .kb-table-of-content-wrap{padding:0px 0px 0px 0px;}.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb .kb-table-of-contents-title{color:#f9d342;}.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb .kb-table-of-content-wrap .kb-table-of-content-list{color:#f9d342;}.kb-table-of-content-nav.kb-table-of-content-id_1071b5-bb .kb-table-of-content-wrap .kb-table-of-content-list .kb-table-of-contents__entry:hover{color:#ffffff;}In dit artikel behandelende we de volgende onderwerpen:Is grootte belangrijk?Waarom wil je een dikke stamper hebben?De mythe van de ‘perfecte’ penis: dik of lang?De waarheid achter de dikte van de penis: feiten en fabelsFeitenFabelsLange penissen vs dikke penissen: wat zeggen de wetenschappers?Conlusie lange penis vs dikke penis

Is grootte belangrijk?

De grootte van een penis is een vaak besproken onderwerp, maar het belang ervan is omstreden. Sommige mensen geloven dat een grotere penis beter is voor seksuele prestaties en seksuele bevrediging, terwijl anderen geloven dat de grootte van de penis niet zo belangrijk is en dat techniek en verbinding belangrijker zijn.

Studies tonen aan dat de meeste vrouwen geen problemen hebben met de grootte van een penis en dat een grotere penis niet noodzakelijk betekent dat het beter is voor seksuele bevrediging. Wat voor sommigen belangrijk is, is voor anderen niet zo belangrijk.

Waarom wil je een dikke stamper hebben?

Er zijn verschillende redenen waarom sommige mensen een voorkeur hebben voor een dikkere penis. Hier zijn een paar mogelijke verklaringen:

Stimulatie: Een dikkere penis kan meer weefsel in de vagina of anus raken, waardoor er meer stimulatie kan zijn tijdens seks.

Gevoel van vervulling: Sommige mensen kunnen het gevoel hebben dat een dikkere penis hen voller maakt, waardoor ze zich meer bevredigd voelen.

Visuele aantrekkingskracht: Net zoals sommige mensen een voorkeur hebben voor een bepaald lichaamsbouw of andere fysieke kenmerken, kunnen sommige mensen een voorkeur hebben voor de visuele aantrekkingskracht van een dikkere penis.

De mythe van de ‘perfecte’ penis: dik of lang?

De idee van een ‘perfecte’ penis is een mythe die vaak in de maatschappij bestaat. Veel mannen en jonge jongens zijn zich bewust van de grootte en vorm van hun penis en kunnen zich onzeker voelen als ze denken dat hun penis niet aan de verwachtingen voldoet.

Er bestaat echter geen vaststaande definitie van wat een ‘perfecte’ penis is. Sommige mensen denken dat een langere penis beter is voor seksuele prestaties, terwijl anderen denken dat een dikkere penis beter is voor seksuele bevrediging. Er zijn zelfs mensen die denken dat een kleinere penis beter is voor seksuele genot.

Wat is belangrijk te weten is dat iedereen anders is en dat er geen ‘juiste’ grootte of vorm van de penis is. Wat voor de ene persoon een ‘perfecte’ penis is, kan voor een andere persoon helemaal niets betekenen. Het is ook belangrijk om te weten dat de grootte van de penis geen indicatie is voor seksuele prestaties of seksuele bevrediging. Het gaat erom hoe je ermee omgaat en hoe je met je partner communiceert.

Het is belangrijk voor mannen om zich te realiseren dat de grootte of vorm van hun penis niet bepaalt wie ze zijn als persoon of hoe goed ze in staat zijn om iemand seksueel te bevredigen. Het is ook belangrijk voor de maatschappij om de mythe van de ‘perfecte’ penis los te laten en te erkennen dat diversiteit in grootte en vorm van de penis normaal is.

De waarheid achter de dikte van de penis: feiten en fabels

Feiten

1. Er is geen vaststaande definitie van wat een ‘dikke’ penis is. Dikte wordt vaak subjectief bepaald en kan variëren van persoon tot persoon.

2. Studies tonen aan dat de gemiddelde dikte van een erecte penis ongeveer 1,5 tot 2 inch is.

3. Dikte van de penis kan variëren tijdens een erectie vanwege bloedtoevoer.

4. De dikte van de penis heeft geen directe invloed op seksuele prestaties of seksuele bevrediging.

Fabels

1. Een dikkere penis is beter voor seksuele prestaties: De grootte of dikte van de penis heeft geen directe invloed op seksuele prestaties of seksuele bevrediging.

2. Een dikkere penis kan niet in een condoom passen: Condooms zijn ontworpen om te passen bij de gemiddelde grootte van een erecte penis en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

3. Een dikkere penis kan niet in een vagina passen: De vagina is een flexibel orgaan dat zich kan aanpassen aan verschillende groottes en vormen van de penis.

4. Een dikkere penis is een teken van mannelijkheid: De dikte of grootte van de penis heeft geen invloed op mannelijkheid of viriliteit.

Lange penissen vs dikke penissen: wat zeggen de wetenschappers?

Er zijn verschillende studies die onderzoek hebben gedaan naar de grootte en vorm van de penis, waaronder de vergelijking tussen lange en dikke penissen.

Een studie uit 2015, gepubliceerd in het British Journal of Urology International, onderzocht de grootte van de penis bij 15.521 mannen en vond dat de gemiddelde lengte van een erectie penis ongeveer 5,16 inch is. De gemiddelde dikte van een erectie penis is ongeveer 1,61 inch. Dit suggereert dat de gemiddelde penis niet extreem lang of extreem dik is.

Een andere studie uit 2016, gepubliceerd in het Journal of Sexual Medicine, onderzocht de verband tussen penisgrootte en seksuele tevredenheid bij meer dan 2.000 volwassenen. De studie vond geen significante correlatie tussen penisgrootte en seksuele tevredenheid, wat suggereert dat de grootte van de penis niet noodzakelijk bepaalt hoe goed iemand seksueel bevredigd wordt.

In het algemeen, wetenschappers beschouwen de grootte en vorm van de penis niet als de belangrijkste factor in seksuele prestaties of seksuele bevrediging. Techniek, communicatie met partner, en mentale en emotionele verbinding zijn ook belangrijk.

Conlusie lange penis vs dikke penis

In conclusie, er is geen vaststaande definitie van wat een ‘perfecte’ penis is. Veel mensen geloven dat een langere of dikkere penis beter is voor seksuele prestaties of seksuele bevrediging, maar wetenschappelijk onderzoek suggereert dat de grootte of vorm van de penis geen directe invloed heeft op seksuele prestaties of seksuele bevrediging.

Diversiteit in grootte en vorm van de penis is normaal. Het is belangrijk om te realiseren dat iedereen anders is en wat voor de ene persoon als ideaal wordt beschouwd, kan voor een ander persoon helemaal niets betekenen. Wat belangrijk is, is hoe je ermee omgaat en hoe je met je partner communiceert.
<p>The post Wat is beter: Lange penis of Dikke penis? first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht