Wat vinden vrouwen van borsthaar?

Borsthaar is een onderwerp waar veel mannen over nadenken. Sommige mannen vinden het een teken van mannelijkheid, terwijl anderen het als onaantrekkelijk ervaren. Maar wat vinden vrouwen eigenlijk van borsthaar?

Een onderzoek naar borsthaar

In een recent onderzoek is gevraagd aan vrouwen wat ze vinden van borsthaar. Uit het onderzoek bleek dat de meeste vrouwen borsthaar niet onaantrekkelijk vinden. Sterker nog, 60% van de vrouwen vindt borsthaar zelfs aantrekkelijk. Terwijl maar 30% van de vrouwen het niet aantrekkelijk vindt. De overige 10% van de vrouwen is neutraal over borsthaar.

Waarom vinden vrouwen borsthaar aantrekkelijk?

Er zijn een aantal redenen waarom vrouwen borsthaar aantrekkelijk vinden. Een reden is dat borsthaar een teken van mannelijkheid is. Borsthaar wordt vaak geassocieerd met kracht, viriliteit en viriliteit. Een andere reden waarom vrouwen borsthaar aantrekkelijk vinden is dat het zacht en aangenaam kan aanvoelen. Borsthaar kan ook een gevoel van veiligheid en geborgenheid geven.

Wat als je geen borsthaar hebt?

Als je geen borsthaar hebt, hoef je je daar niet voor te schamen. Er zijn genoeg vrouwen die borsthaar niet belangrijk vinden. Bovendien kun je altijd ervoor kiezen om je borsthaar te scheren of te trimmen.

Conclusie

Borsthaar is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Sommige vrouwen vinden het aantrekkelijk, terwijl anderen het niet aantrekkelijk vinden. Het belangrijkste is dat je zelf tevreden bent met je lichaam.
<p>The post Wat vinden vrouwen van borsthaar? first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht