5 manieren om te checken of je vriendin haar orgasme aan het fake is!

Denk je dat je partner zijn of haar orgasme aan het fake is? Wij hebben hier 5 tips om te checken of je vriendin je voor de gek aan het houden is! Soms gebeurt het zelfs dat iemand doet alsof ze een orgasme bereiken. Maar hoe kun je als partner dit herkennen? We hebben vijf subtiele signalen op een rijtje gezet die je kunnen helpen.

1. Gelijkblijvende pupillen

De pupillen van de ogen kunnen samentrekken en ontspannen als reactie op externe factoren, zoals licht, maar ook als gevolg van emotionele en lichamelijke processen. Wanneer iemand opgewonden is, kunnen de pupillen groter worden, wat de ogen donkerder doet lijken.

Hoewel dit bij mensen met lichte ogen sneller opvalt, kun je toch proberen te letten op veranderingen in de pupillen om de opwinding van je partner te peilen. Als de pupillen niet groter worden, is de kans groot dat een orgasme niet heeft plaatsgevonden.

2. Huidskleur verandert niet

Naarmate een orgasme nadert, stijgt de lichaamstemperatuur en worden de bloedvaten wijder. Dit kan resulteren in een roder wordende huid. Hoewel dit bij sommige mensen duidelijker zichtbaar is dan bij anderen, kan het toch een aanwijzing zijn dat er iets niet helemaal klopt als je geen verandering in de huidskleur van je partner opmerkt.

3. Snelheid van spiersamentrekkingen

Tijdens een orgasme trekken bepaalde spieren van binnen bij een vrouw samen. Dit is een lichamelijke reactie die niet eenvoudig te faken is. Hoewel sommige pogingen tot imitatie mogelijk zijn, zullen ze niet zo snel en intens zijn als de echte samentrekkingen. Als de samentrekkingen traag en consistent zijn, is de kans groot dat er geen werkelijk orgasme is bereikt.

4. Helemaal ontspannen

Naast de ademhaling zullen ook de spieren in het hele lichaam samentrekken en daarna ontspannen tijdens een orgasme. Deze spiersamentrekkingen zijn een natuurlijke reactie op het bereiken van een hoogtepunt en kunnen moeilijk worden geïmiteerd. Als je merkt dat je partner volledig ontspannen blijft, zelfs vlak voor vermeend hoogtepunt, is de kans groot dat er sprake is van een toneelspel.

5. Ademhaling blijft onveranderd

Net als bij mannen ondergaat het lichaam van een persoon veel veranderingen tijdens een orgasme. Een daarvan is de ademhaling. Tijdens intieme momenten, vooral als het hoogtepunt nadert, versnelt de hartslag en daarmee ook de ademhaling. Als je merkt dat de ademhaling van je partner constant blijft en niet versnelt, is de kans klein dat ze daadwerkelijk een orgasme heeft bereikt.
<p>The post 5 manieren om te checken of je vriendin haar orgasme aan het fake is! first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht