Alex Soze neemt tatoeage op zijn voorhoofd: ‘Alles kan kapot’

De bekende vlogger Alex Soze heeft zich in de afgelopen jaren een naam gemaakt door zijn controversiële treitervlogs. In deze video’s neemt hij politieagenten vaak op de hak en is hij niet bang om hard te roepen naar zowel omstanders als de camera. Naast zijn vlogs is Alex Soze vaak te vinden in de gym waar hij ook alle schijven kapot maakt.

In artikel behandelen we een aantal veel gevraagde dingen over Alex Soze en delen we de nieuwste video waarin hij ”ALLES KAN KAPOT” op zijn voorhoofd laat tatoeëren.

Wie is Alex Soze

Alex Soze is een grote, gespierde vlogger uit Groningen die een reputatie heeft opgebouwd door video’s te maken waarin hij hard schreeuwt, politie agenten op de hak neemt en niet bang is om hard te schreeuwen naar omstanders.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ALEX SOZE (@alexsozee)

Alex Soze tatoeëert voorhoofd: ‘alles kan kapot’

Alex Soze laat de tekst: ‘alles kan kapot” tatoeëren op zijn voorhoofd. In deze video zijn de beelden te zien. Denk jij dat Alex Soze het echt heeft gedaan of is het een geniale marketingstunt?

@alexsoze Alles kan kapot op voorhoofd 😎💪🏼 volg me voor meer op Instagram: AlexSoze_ ♬ origineel geluid – Alex Soze

Weetjes over Alex Soze

Hierbij een aantal weetjes/feitjes over Alex Soze waar veel op gezocht wordt. Handig want dan hoef je niet allerlei websites door te scrollen om wat informatie over de beste man te vinden.

Alex Soze crimineel

Alex Soze noemt zichzelf een crimineel. Zo vraagt hij in een video aan een chauffeur: “Meneer je hebt allemaal criminelen in de auto, wat vind je daarvan?”

Alex Soze raakte namelijk een tijdje geleden in een gevecht met een politieagent. Op beelden was te zien hoe hij een agent sloeg en werd getaserd. Of hij een echte crimineel is? Dat weten we niet, maar hij heeft wel eens in de gevangenis gezeten.

Alex Soze gevecht in Groningen

In het voorjaar van 2022 was er een incident in het centrum van Groningen waarbij Alex M., ook wel bekend als vlogger Alex Soze, een politieagent mishandelde. Tijdens de arrestatie werd hij getaserd, maar verrassend genoeg herstelde hij snel. Er waren drie agenten nodig om hem onder controle te krijgen. In augustus van datzelfde jaar werd Alex voorlopig vrijgelaten terwijl de rechtszaak tegen hem aan de gang was.

Alex Soze woonplaats

Alex Soze woont in Groningen.

Alex Soze gebit

Alex Soze heeft zijn natuurlijke tanden laten wegvijlen in Turkije en in de plaats daarvoor een nieuw setje facings laten implanteren. Door de felheid van de tanden wordt er aangeraden om een zonnebril te dragen wanneer men naar hem kijkt.

<p>The post Alex Soze neemt tatoeage op zijn voorhoofd: ‘Alles kan kapot’ first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht