Bewezen: Alleen echte vrienden schelden elkaar altijd uit

Schelden je vrienden je altijd uit? Dan ben je blijkbaar 1 van zijn allerbeste vrienden. Volgens het boek Praise of Profanity is het bewezen dat wanneer je maatje altijd de pik op jou lijkt te hebben, hij eigenlijk heel blij met jou is en een echte vriend is!

Uitkafferen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom vrienden elkaar uit schelden. Soms kan het een manier zijn om te grappen of een manier om spanning te verminderen in een groep. Soms kan het ook een manier zijn om te laten zien dat je een band hebt en dat je elkaar vertrouwt.

Het kan ook een manier zijn om een conflict op te lossen of om macht uit te oefenen binnen een groep. In sommige gevallen kan het echter ook een teken zijn van ongezonde communicatie of een gebrek aan respect.

Bewezen vriendschap

Het uitschelden van elkaar kan soms een manier zijn om te laten zien dat je een hechte band hebt en dat je elkaar vertrouwt. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld leuk om elkaar te plagen of te pesten, en kunnen dat als een vorm van gezelligheid beschouwen. Het kan ook een manier zijn om spanning te verminderen in een groep of om een conflict op te lossen.

Echter, het is belangrijk om te realiseren dat dit niet altijd gezond is, en dat respectvolle communicatie een belangrijk onderdeel is van echte vriendschap. Het is dus belangrijk om te begrijpen dat het uitschelden van elkaar niet de enige manier is om te laten zien dat je een echte vriend bent. Een echte vriend is iemand die luistert, steun geeft, respectvol is en er voor je is in goede en slechte tijden.

Hopelijk weten jullie nu dus als je vriend je uitscheld hij jou echt mag, klootzak.

<p>The post Bewezen: Alleen echte vrienden schelden elkaar altijd uit first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht