Binnen een recordtempo een orgasme met een automatische masturbator!

Een automatische masturbator horen we je denken? We leven in 2023 dus het is verleden tijd dat je eelt op je handen krijgt van het masturberen. Tegenwoordig gaat dat ook al helemaal automatisch en hoeft er geen zweet meer aan te pas te komen. Alleen nog maar genieten zonder het zware werk te hoeven doen met een automatische masturbator.

InhoudsopgaveWat is een automatische masturbator?Waarom een automatische masturbator aanschaffen?Welke soorten automatische masturbators bestaan er?Roterende masturbatorsVirbrerende masturbatorsStotende masturbatorsIs een automatische masturbator alleen voor mannen?

Wat is een automatische masturbator?

Een automatische masturbator is een seksspeeltje voor mannen die het zware werk voor jou uit handen neemt. Ze werken op batterijen of een accu waardoor jij nooit meer eelt op je handen krijgt.

De masturbators zijn er in allerlei verschillende soorten en maten en voor elke man is er wel 1 die zijn interesse wekt. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gewoon vibreren, pulseren en zelfs stoten.

Waarom een automatische masturbator aanschaffen?

Zoals we in de inleiding al vertelde leven we in 2023. We hebben decennia lang zelf aan onze geslachtsdeel getrokken om te stimuleren. Waarom zouden we de techniek niet gebruiken om ons een handje te helpen? Ze kunnen met camera’s in je lichaam onderzoek doen en op de maan landen, maar jij zit nog ouderwets met eelt op je handen aan je geslachtsdeel te trekken.

Geef het dus gewoon een kans en geniet wat de techniek te bieden heeft in de loop der jaren. Ze hebben zoveel onderzoek er naar gedaan en het is echt een aanrader. Niets is beter dan thuiskomen na een dag hard te hebben gewerkt en je dan gewoon een automatische masturbator erop zet die al het harde werk uit handen voor je neemt.

Welke soorten automatische masturbators bestaan er?

Aangezien elke man zo zijn eigen voorkeur heeft wil iedereen een masturbator gebruiken op zijn eigen behoefte. Daarom zijn er verschillende soorten op de markt gebracht zodat elke man zo’n intens mogelijke orgasme kan bereiken.

Roterende masturbators

Deze modellen hebben ronde kralen die horizontaal over de penis draaien. Dit zorgt voor een intense stimulatie en massage van de penis zonder dat de gebruiker de masturbator hoeft te bewegen. Je hoeft enkel de roterende masturbators vast te houden, de draaiende beweging gebeurt als vanzelf.

Virbrerende masturbators

De meeste mannen zijn wel bekend met vibrerende speeltjes. Een vibrerende masturbator is vrijwel hetzelfde als een ‘gewone’ masturbator. De modellen onderscheiden zich door een mini vibrator of bullet vibrator in, op of om de sleeve te hebben. Net zoals voor veel vrouwen geven vibraties ook voor mannen een flinke seksuele stimulans!

Stotende masturbators

Een stotende masturbator ‘bootst’ automatisch de stoten na wat je met aftrekken ook doet. Alleen gebeurt dit natuurlijk dan automatisch. Het enige wat jij hoeft te doen is de stotende of pulserende masturbator vast te houden en hij doet voor jou al het harde werk.

Is een automatische masturbator alleen voor mannen?

Zoals de naam ‘masturbator’ al zegt is het alleen voor mannen. Maar een masturbator kan natuurlijk ook bediend worden door de vrouwelijke partner of tinder scharrel. Het is gewoon als aanvulling op een ouderwetse handjob.

<p>The post Binnen een recordtempo een orgasme met een automatische masturbator! first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht