Deze 5 slimme huishoudelijke apparaten moet je hebben

Gezien de technologie steeds slimmer wordt, is het ook zeker handig om hier gebruik van te maken. Met slimme huishoudelijke apparaten kun je bijvoorbeeld meer tijd overhouden voor leuke dingen en eerlijk, het maakt je leven een stukje gemakkelijker. Met huishoudelijke apparaten zoals een automatische stofzuiger of een slimme vaatwasser ga je efficiënter om met je tijd en vaak bespaar je ook nog eens energie. De volgende 5 slimme huishoudelijke apparaten zijn wat ons betreft een must om in huis te hebben.

1. Een slimme robotstofzuiger

Nooit meer je vloer zelf stofzuigen, dat klinkt goed! Met een robotstofzuiger kan dat gewoon. Deze stofzuigers kunnen volledig zelfstandig stofzuigen en veel van deze apparaten hebben ook verschillende smartfuncties. Zo kun je een robotstofzuiger vaak programmeren en kun je dus zelf kiezen wanneer die aan de slag moet gaan. Tegenwoordig heb je ook een robotstofzuiger met dweil, dan hoef je bijna helemaal niks meer te doen.

2. Een slimme koelkast

Ben jij iemand die nooit weet wat er in de koelkast staat en gooi je veel te veel eten weg? Een slimme koelkast is dan mogelijk iets voor jou. Zo zijn er koelkasten met een groot touchscreen waarmee je kan zien wat er in de koelkast staat zonder dat je de deur opent. Ook bestaan er slimme koelkasten die je kunt koppelen aan een app zodat je zelfs op afstand met behulp van een camera kan kijken wat er nog in je koelkast staat.

3. Een slimme dweilrobot

Naast een robotstofzuiger maakt ook de dweilrobot een opkomst. Met een dweilrobot heb je altijd een schone vloer en dit vervelende klusje hoef je nooit meer zelf te doen. Je hebt verschillende soorten dweilrobots en sommige zijn te programmeren en zelfs te koppelen aan een app op je smartphone.

4. Een slimme vaatwasser

Met een slimme vaatwasser kun je niet alleen tijd besparen maar ook op je energierekening. Een slimme vaatwasser is verbonden met wifi en heeft allerlei functies zoals bediening met behulp van je smartphone, efficiëntie wat betreft energie, gestuurd via stembediening en sommige hebben een beladingssensor waardoor de vaatwasser het programma precies aan kan passen aan het gewicht.

5. Een slimme wasmachine

Net als een slimme vaatwasser heb je ook wasmachines die gebruiken maken van slimme technologie. Eigenlijk heeft een slimme wasmachine vaak dezelfde functies als een slimme vaatwasser zo is die verbonden met wifi, te sturen met je stem en smartphone maar heeft vaak ook een sensor die precies weet hoeveel was in de trommel zit zodat het programma zich daarop aan kan passen.

Deze 5 slimme huishoudelijke apparaten maken je leven een stuk makkelijker en in een modern huishouden zijn ze hoogstwaarschijnlijk over een aantal jaar onmisbaar.
<p>The post Deze 5 slimme huishoudelijke apparaten moet je hebben first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht