Dikke mannen houden het langer vol in bed!

Liever te dik in de kist dan een feestje gemist? Hoewel een overvloed aan lichaamsvet vaak gekoppeld is aan gezondheidsproblemen, heeft recent onderzoek een verrassend voordeel onthuld. Er is namelijk gebleken dat dikke mannen het langer kunnen volhouden in bed!

Tot wel zeven minuten langer!

De studie in het ‘International Journal of Impotence Research’ onthult een opmerkelijk feit: dikke mannen presteren opvallend beter tijdens de seks. Een diepgaand onderzoek onder tweehonderd mannen bracht aan het licht dat deze robuust gebouwde individuen gemiddeld meer dan zeven minuten nodig hebben om een nachtelijk hoogtepunt te bereiken.

Slanke mannen hebben toch uithoudingsvermogen?

Aan de andere kant laten de resultaten zien dat hun slankere tegenhangers gemiddeld slechts twee minuten kunnen volhouden. Het toont aan dat kracht en uithoudingsvermogen niet altijd hand in hand gaan met een slank figuur.

De wetenschappelijke onderbouwing

Voor een klein uitstapje naar de wetenschappelijke onderbouwing van deze studie: dikke mannen hebben doorgaans een hogere concentratie van het hormoon Oestradiol. Dit hormoon speelt een cruciale rol bij het vertragen van het mannelijke orgasme. Wellicht is het een overweging voor de slankere mannen onder ons om wat meer te eten en zo hun BMI te verhogen. Hiermee kunnen zij wellicht hun prestaties in bed verbeteren en langer volhouden.
<p>The post Dikke mannen houden het langer vol in bed! first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht