Jutta Leerdam zwanger van Jake Paul?

Wij hebben vernomen van andere websites dat Jutta Leerdam zwanger is van Jake Paul! Zijn het geruchten of is het toch echt waar? Dit weten we tot nu toe over het liefdeskoppel.

InhoudsopgaveGeruchten Jutta Leerdam zwanger?Jake Paul wereldberoemd

Geruchten Jutta Leerdam zwanger?

Nu verschijnen er sinds dit weekend op sociale media opvallende beelden van Jake. De influencer zat in een podcast van Fightinginc waarin hij een paar opmerkelijke dingen zegt. Op een gegeven moment zegt Jake: “Ik wil een familie met haar”.

Er gaan meteen verschillende blikken rond, waaronder die van zijn broer Logan. Iemand zegt: “Ze geeft Jake een serieuze blik, een blik die alleen zij begrijpen. Ga weg.” Jake reageert snel knikkend: “Ze is zwanger.” Het opvallende is dat er nog niets vanuit Jake of Jutta op social media is geplaatst. Het kan dus zijn dat het een grapje van Jake is. Veel media hebben de beelden echter serieus opgevat en vermoeden dat Jutta zwanger is.

@teenmag Jutta is zwanger? #juttaleerdam #jakepaul #teenmag ♬ origineel geluid – teenmag

Jake Paul wereldberoemd

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn nu ongeveer drie weken samen en de hele Nederlandse roddelpers zit er bovenop, want Jake is wereldberoemd. Hij is de jongere broer van Logan Paul en een behoorlijke beroemdheid in Amerika en de rest van de wereld. Samen met Logan veroverden ze ooit de sociale media.

Tegenwoordig nemen de twee het op tegen de grootste boksers van de wereld. Logan doet het ook nog eens erg goed in de Amerikaanse WWE, waar enorm veel geld in omgaat. Elke stap die Jake in Amerika zet, wordt op de voet gevolgd door paparazzi.

In Nederland is dit echter anders, daar zul je hooguit wat tieners hebben die een foto van je maken. Of af en toe een fotograaf van Story die ergens in een bosje verstopt zit. Maar daar blijft het dan ook bij.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Jake Paul (@jakepaul)

<p>The post Jutta Leerdam zwanger van Jake Paul? first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht