Nieuwe 6 Pack Tattoo word de hit voor de zomer!

Waarom zou je geen 6 pack tattoo nemen? Sporten anno 2023 is helemaal niet meer nodig als je gewoon een 6 pack laat tatoeëren. Is dit wellicht de nieuwe trend van de toekomst?

Tattoo artiest

Het verhaal wordt verteld door Dean Gunther, de tatoeëerder die dezelfde man is die de video op zijn Instagramprofiel heeft geplaatst. Hij vertelde dat het verzoek om buikspieren op de buik van de klant te tatoeëren een van de meest ongewone was die hij ooit heeft gekregen. Door deze tatoeage zal de man altijd klaar zijn om in de zomer met zijn geweldige lichaamsbouw te pronken.

Het idee

De tatoeëerder Dean Gunther verklaarde dat hij de “uitdaging” aan wilde gaan omdat hij in het verleden al eens iemand anders een vergelijkbare tatoeage had zien zetten, maar dat het resultaat destijds niet erg realistisch was geweest. De buik van de man, die anoniem wenste te blijven, werd aanvankelijk voorbereid met blauwe inkt.

Het duurde 2 dagen

Het volledige proces duurde twee dagen. Het resultaat is zeer realistisch, maar dat is ook niet verwonderlijk aangezien Dean Gunther gespecialiseerd is in realistische tatoeages. Degene die getatoeëerd is, wilde anoniem blijven maar dit is de Instagram van Dean Gunther. Heb je het idee dat je tattoo ontstoken is, klik dan vooral hier.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Dean Gunther (@dean.gunther)

<p>The post Nieuwe 6 Pack Tattoo word de hit voor de zomer! first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht