Nieuwe wereldramp: Prijsstijging van Douwe Egberts Koffiecups veroorzaakt chaos in supermarkten!

Het was een normale dag toen ik het gangpad van de supermarkt betrad. De zon scheen, de vogels floten en de schappen waren gevuld met heerlijk voedsel. Ik had geen idee dat ons leven op het punt stond om voorgoed te veranderen.

Ik liep rustig langs de koffie en zag de prijs van de Douwe Egberts Lungo Intens Koffiecups. Ik knipperde een paar keer met mijn ogen, dacht dat ik het verkeerd zag, maar nee hoor, het was echt waar. De prijs was gestegen van €8,49 naar €9,59. Een ramp van ongekende proporties.

Before & After de prijsstijging

Wat nu?

Ik weet niet hoe we hier uit gaan komen, mannen. Deze prijsstijging zal de economieën van de hele wereld ontwrichten. Mensen zullen hun banen verliezen, bedrijven zullen failliet gaan en de wereld zal in chaos vervallen. Het is niet te overzien.

Maar we zullen niet opgeven. We zullen vechten voor onze koffie. We zullen demonstreren, petities tekenen en boycots organiseren. We zullen de wereld laten zien dat we niet bereid zijn om deze prijsstijging te accepteren.

Laten we allemaal opstaan en onze stemmen laten horen. Laten we de strijd aangaan voor onze Douwe Egberts Lungo Intens Koffiecups en voor een betere toekomst voor ons allemaal.

In deze duistere tijden is er maar één lichtpuntje: we hebben elkaar. Laten we ons verenigen en deze crisis samen het hoofd bieden.

Maar laten we vooral niet vergeten om koffie te drinken. We hebben het nodig om deze strijd te kunnen voeren.

Stay caffeinated, mannen.
<p>The post Nieuwe wereldramp: Prijsstijging van Douwe Egberts Koffiecups veroorzaakt chaos in supermarkten! first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht