Opzoek naar hotspots in Utrecht? Mis deze 2 parels niet!

Utrecht, de stad van de Domtoren, grachten met hun unieke werven en gezellige terrasjes. Maar Utrecht heeft nog veel meer te bieden. Voor de heren die op zoek zijn naar een unieke en verrijkende ervaring willen we de aandacht vestigen op twee onmiskenbare hotspots: Ruby Rose en Rum Club. Beide plaatsen beloven een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Ruby Rose: Het walhalla van de wijnliefhebber

Gekleurd door de rijke tinten van verscheidene stoffen en prints, baadt Ruby Rose in een charmante en sfeervolle ambiance. De gigantische bar in het midden van de zaak is een blikvanger waar de gastvrijheid en de levendigheid van de plek uitstralen.

Voor de wijnenthousiastelingen is dit een waar paradijs. Ruby Rose biedt een indrukwekkende selectie van wijnen, met meer dan 25 verschillende soorten per glas en vele andere per fles. Of je nu van een lichte, fruitige wijn houdt of van een volle, complexe, Ruby Rose heeft het allemaal.

Maar wijn is niet het enige waar deze plek om bekend staat. Ruby Rose verrast ook met een uitgebreid assortiment aan Mediterrane gerechten. De heerlijke oesters, smaakvolle kleine pizza’s, malse steak tartaar, en vele andere delicatessen, zijn de perfecte aanvulling op je glas wijn.

Ruby Rose in Utrecht is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur. Maar vergeet niet te reserveren! Het is een populaire hotspot die snel vol raakt.

Rum Club: Een tropische verrassing in Utrecht

Zin in een tropische ervaring midden in Utrecht? Stap dan binnen bij Rum Club. Het kleurrijke interieur en de ontspannen sfeer voeren je mee naar verre exotische oorden. Het voelt alsof je op een tropisch strand bent beland maar dan in het hart van Utrecht.

Met een indrukwekkende selectie rum en cocktails is Rum Club een paradijs voor de sterke drank liefhebbers. Probeer de Pirate Pornstar Martine Slushie of de Sweet and Sassy je wordt niet teleurgesteld. Maar ook voor de fijnproevers biedt deze plek genoeg. Van heerlijke poké bowls en sandwiches tot aan verleidelijke desserts zoals Churros en Très Leche Coconut cake.

Om de ervaring compleet te maken, biedt Rum Club ook regelmatig livemuziek aan. Het maakt deze plek de ideale setting voor een gezellige avond uit.

Rum Club is ook dagelijks geopend vanaf 12:00 uur en ligt aan de Oudegracht a/d/ Werf 111. Vergeet ook hier niet te reserveren, zodat je zeker bent van je tropische uitje in Utrecht.
<p>The post Opzoek naar hotspots in Utrecht? Mis deze 2 parels niet! first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht