Tomorrowland: De knapste vrouwen en de beste EDM

Al meer dan 15 jaar een publiekstrekker en 10 jaar geleden verkozen tot beste dancefestival ter wereld: Tomorrowland is ‘the place to be’ als je van EDM en mooie vrouwen houdt.

InhoudsopgaveGrootschalig dance-eventDJ’s en mooie vrouwenTickets kopen en je bracelet opladenVeelgestelde vragen over TomorrowlandHoeveel kost 1 dag Tomorrowland?Waar en wanneer is Tomorrowland?Waar is Tomorrowland in 2023?Wat voor festival is Tomorrowland?

Grootschalig dance-event

Het Belgische festival dat in De Schorre in Boom wordt georganiseerd vindt ieder jaar in de zomer plaats. Daarnaast zijn er in de afgelopen jaren winteredities van het event geweest. En tijdens de Corona pandemie werden er digitale edities ontwikkeld. De sprookjesachtige sfeer van het festival en de vele goede acts trekken bezoekers van over de hele wereld aan. Het festival groeit nog ieder jaar. In 2022 kon je drie weekenden lang samen met 600.000 andere bezoekers genieten van meer dan 600 dj’s en artiesten, vespreid over 16 verschillende podia.

DJ’s en mooie vrouwen

De vaste dj’s van het festival zijn zijn het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike. Daarnaast zijn de bekende Nederlandse dj’s Afrojack, Armin van Buren, Hardwell en Tiësto regelmatig terugkerende gasten op het event. Headliners in 2022 waren Armin van Buuren, Afrojack, Alok, Alesso, Charlotte de Witte, Eric Prydz, Hardwell, Lost Frequencies, Martin Garrix, Marshmello, Paul Kalkbrenner, Steve Aoki, Tale of Us, Tiësto, Timmy Trumpet, W&W en Reinier Zonneveld. Ook de line-up van 2023 is weer van grote klasse.

Het festival is een trekpleister voor mooie vrouwen, die zich graag laten bewonderen in de meest sexy festival outfits. Er zijn zelfs speciale Instagram accounts gewijd aan de mooie meiden van Tomorrowland. Kijk bijvoorbeeld maar eens op @Tomorrowland_girls_, dan weet je wat ik bedoel!

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Tomorrowland Girls 🦋 (@tomorrowland_girls_)

Tickets kopen en je bracelet opladen

Kopers van Tomorrowland tickets ontvangen een doosje (treasure chest) met daarin een bracelet. Die bracelet is zowel je toegangsbewijs als de enige toegestane betaalmethode op het festival. Je laadt je bracelet op met ‘pearls’, de officiële betaaleenheid van het event. Je kunt de pearls online kopen, of op een van de vele betaalpunten op het festivalterrein. Kaarten voor dit razendpopulaire festival zijn ieder jaar weer binnen korte tijd uitverkocht. Een deel van de kaarten is gereserveerd voor Belgische bezoekers en buurtbewoners. Zorg dus dat je jouw tickets op tijd in huis hebt. Mijn gouden tip aan jou: GoTicketShop heeft nog kaarten in de aanbieding!

Veelgestelde vragen over Tomorrowland

Hoeveel kost 1 dag Tomorrowland?

De prijs van een dagkaart voor Tomorrowland varieert elk jaar, maar verwacht ongeveer € 100-€ 200 per dag.

Waar en wanneer is Tomorrowland?

Tomorrowland is een muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in het recreatiedomein De Schorre, in Boom, België.

Waar is Tomorrowland in 2023?

In 2023 is Tomorrowland gepland om plaats te vinden in het recreatiedomein De Schorre, in Boom, België.

Wat voor festival is Tomorrowland?

Tomorrowland is een wereldberoemd elektronisch muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in België. Het biedt een scala aan dance en EDM-artiesten, evenals spektakel, acts en entertainment.

<p>The post Tomorrowland: De knapste vrouwen en de beste EDM first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht