007-zomer: hier check je alle 25 James Bond-films

Wat moeten we nú weer doen? Het kan zomaar eens een prangende vraag zijn in de zomer. Met de zon op je mik terrassen? Supyoga? Surfles?
Nope. Allemaal niet. We gaan bankhangen. Klinkt niet heel spannend, maar wel als je alle James Bond films op één plek kan checken. Van Dr. No tot No Time To Die.
Alle James Bond films zie je hier
En dat doe je deze zomer bij Film1. Elke vrijdag worden er drie 007-films vertoond, op chronologische volgorde. Er is maar één uitzondering op de regel: de laatste film met Daniel Craig, No Time To Die, komt in zijn eentje op zaterdag (26 augustus).
Dit is uitgelezen moment om alle acteurs die de rol hebben vertolkt langs de meetlat te leggen. Sir Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan en Daniel Craig. Stuk voor stuk komen ze voorbij en kun je jouw mening (opnieuw) vormen.
Foto: No Time To Die – EON Productions
Van Dr. No tot No Time To Die
De franchise van James Bond begint in 1963, bij Dr. No. Daarna volgen er dus nog 24, allemaal met een toffe naam. Voor de liefhebbers zetten we ze hier nog een keer op rij:
Alle James Bond films (op volgorde)

Dr. No
From Russia With Love
Goldfinger
Thunderball
You Only Live Twice
On Her Majesty’s Service
Diamonds Are Forever
Live and Let Die
Man with the Golden Gun
The Spy Who Loved Me
Moonraker
For Your Eyes Only
Octopussy
A View to a Kill
The Living Daylights
License to Kill
GoldenEye
Tommorow Never Dies
The World Is Not Enough
Die Another Day
Casino Royale
Quantum of Solace
Skyfall
Spectre
No Time To Die

Om het verschil, maar ook nog steeds de gelijkenissen, van alle James Bond films aan te kaarten, check je hier onder de trailers van Dr. No en No Time To Die. En zo zie je dat James Bond niet alleen het concept You Only Live Twice snapt, maar dat gewoon 25 keer dunnetjes overdoet.

Het bericht <strong>007-zomer:</strong> hier check je alle 25 James Bond-films verscheen eerst op M A N I F Y.

Lees hier het gehele bericht