Barbenheimer-memes nemen de wereld over

Wie zegt dat een verhaal over een fictionele pop uit Barbieland niet samengaat met een op de waarheid gebaseerde duistere en atoomgevulde storyline?
Laat ze maar joh, Barbenheimer is hét bewijs dat dubbel negatief weer een positieve uitkomst brengt.
Barbenheimer is een grote meme 
Sinds de aankondiging dat beide films vanaf 21 juli officieel in de bioscoop te zien zijn, voeren de filmfanaten dag-in, dag-uit discussies met elkaar over welke film het beste is. Totdat er een genie met het geweldige idee kwam om beide films gewoon achter elkaar te bekijken. En zodoende was Barbenheimer geboren. Sindsdien is het fenomeen op internet eigenlijk uitgegroeid tot een ware meme. Het gaat zelfs zo ver dat Barbenheimer ondertussen een eigen Wikipedia-pagina heeft gekregen. Dan weet je pas echt dat het serious business is.

My official Barbenheimer schedule pic.twitter.com/XNaxfRRLFF
— Harry Hill (@veryharryhill) July 20, 2023

Iedereen doet mee, behalve Ryan Gosling
Zelfs de enige echte Barbie-ster, Margot Robbie, gaf toe dat ze haar vrienden Barbenheimer memes doorstuurt. Tja, je kan ze ook nauwelijks meer ontwijken joh. Heel Twitter, Threads, TikTok en Instagram zijn, net als de gemiddelde locatie in Oppenheimer, platgebombardeerd. Met Barbenheimer content in dit geval dan. Iedereen doet er dus aan mee, behalve Ryan Gosling. Tijdens een interview met BBC Radio 1 werd er aan de Ken-acteur gevraagd of hij alle memes had gezien. “What’s a meme?”, reageerde Gosling met een verwarde blik. Gosling hield zijn pokerface strak, maar wij denken dat het stiekem een heel berekend antwoord was. In een interview van een paar jaar geleden onthulde Cillian Murphy, hoofdrolspeler van Oppenheimer, namelijk dat hij geen flauw idee had wat een meme was.

this barbenheimer poster isn’t talked about enough pic.twitter.com/JiT7p62F8Y
— margo TOMORROW (@mrgofilms) July 19, 2023

i think this might be my favorite #Barbenheimer poster
props to whoever created this work of art #Barbenheimer #BarbieMovie #Barbie pic.twitter.com/0En2o6wSd1
— Ahsan (@ahsanmeister) July 18, 2023

I’m late to the party but I hope everyone will enjoy watching Barbernheimer this week! #Barbenheimer pic.twitter.com/KMTCtmBHjm
— Metro Vision (@Metrovsn) July 19, 2023

Welke film kies jij?
Nu de releasedatum ein-de-lijk hier is, rest er nog maar een vraag: welke film ga jij als eerst bezoeken? Wij hopen er stiekem een beetje op dat het antwoord allang klaarligt, al denkt je vrouwelijke wederhelft er waarschijnlijk heel anders over. Anyways, misschien dat de dikke trailer van Oppenheimer haar op het juiste spoor brengt. Check hem hier nog even:

Het bericht <strong>Barbenheimer-memes</strong> nemen de wereld over verscheen eerst op M A N I F Y.

Lees hier het gehele bericht