40 jaar Seat in Nederland: speciale Seat Ibiza

Seat viert dit jaar dat het veertig jaar actief is in Nederland. Het merk komt dit jaar met verschillende aanbiedingen waar de Seat Ibiza 4.OH! Limited Edition de eerste van is. De feestelijke uitgave van de Seat Ibiza wordt in een oplage van 200 stuks gemaakt. Maar, wat zit er allemaal op, in of aan?
De Seat Ibiza 4.Oh! Limited Edition staat op 17-inch lichtmetalen wielen en heeft standaard ledkoplampen, zwart uitgevoerde buitenspiegelkappen, een zwarte achterspoiler en donker getinte ruiten achter. Een digitaal instrumentarium is van de partij, hetzelfde geldt voor een multimediascherm met een diagonaal van 21 centimeter. Over twee zones gescheiden klimaatregeling? Van de partij, hetzelfde geldt voor elektrisch verwarmbare voorstoelen en een middenarmsteun. Parkeerpiepers voor en achter, cruise control en Coming & Leaving Home-verlichting zijn ook van de partij. De feestelijke Ibiza heeft de 95 pk sterke 1.0 TSI onder de kap en heeft altijd een handgeschakelde vijfbak. Hij kost €25.500.
De uitrusting van de 4.Oh! Limited Edition is gebaseerd op dat van de Ibiza in Style Business Connect die normaliter €24.800 kost. De zwarte uiterlijke details en de 17-inch lichtmetalen wielen zijn echter niet standaard op de Style Business Connect.

Lees hier het gehele bericht