Ben je Porsche-fan? Dan moet je deze geweldige Xbox-gameconsoles hebben!

De Xbox Series X is de minst populaire gameconsole van het moment. De Nintendo Switch en Sony Playstation 5 doen het veel beter. Maar als we deze speciale Porsche-uitvoeringen van de Xbox zo zien, worden we toch heel erg hebberig.
Porsche viert dit jaar zijn vijfenzeventigste verjaardag, dus introduceert het merk veel interessante concept cars, gelimiteerde modellen en speciale uitvoeringen. Deze Xbox-collectie is een leuke verrassing uit een andere hoek.
Porsche in Xbox-games Forza Motorsport en Forza Horizon
Is er een link tussen Xbox en Porsche? Jazeker, de sportwagens van het merk komen immers voor in de populaire racegames Forza Motorsport – waar op 10 oktober een nieuw deel van uitkomt – en Forza Horizon.
(Afbeelding: Porsche)
Zes Series X-consoles in beroemde raceoutfits van Porsche
Xbox en Porsche hebben zes Series X-consoles ontworpen in beroemde raceoutfits. Welke zien we? De roodwitte Salzburg-kleuren van de Porsche 917 uit 1970, de blauwgroene ‘hippie’-917 uit hetzelfde jaar en de Pink Pig uit 1971.
(Afbeelding: Porsche)
Maar er zijn niet alleen maar 917’s. Afkomstig van de 935/78 uit 1978 zijn de Porsche Racing Edition-kleuren (Martini-kleuren mag je niet meer zeggen, natuurlijk). De laatste twee komen van de 911 GT1 uit 1998 (wit, blauw, oranje) en de 963 Le Mans Hypercar (de regenbooguitvoering).
Deze Porsche 917 is de coolste racebaan

Helaas, je kunt de speciale Xbox-gameconsoles alleen winnen
Smaken verschillen, maar wij vinden dat deze Xbox-consoles en de bijbehorende controllers ontzettend goed gelukt zijn. Wij zouden er meteen eentje willen bestellen, maar dat kan niet, omdat de Porsche-consoles niet worden verkocht.
(Afbeelding: Porsche)
Ze worden vanaf 8 oktober verloot onder Xbox- en Porsche-fans. Helaas mogen alleen geïnteresseerden uit de Verenigde Staten, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk meedoen. En bedankt, Porsche!

Lees hier het gehele bericht