Deze gadget maakt een einde aan grote Tesla-ergernis

Het is misschien wel een van de grootste ergernissen onder Tesla-eigenaren, geen fysieke knoppen. Alles wat je wil aanpassen, moet je in het infotainmentscherm doen. Hoewel dit er mooi uitziet, raak je hierdoor soms langer dan gewenst afgeleid van de weg. De oplossing is hier: de Ctrl-Bar.
Alhoewel, eigenlijk is de oplossing er nog niet. De bar is momenteel nog enkel een idee met een prototype. De start-up heeft al wel genoeg geld opgehaald om de productie te starten.
De Ctrl-Bar maakt einde aan grote Tesla-ergenis
Je kunt nu al de Ctrl-Bar bestellen die een einde maakt aan de Tesla-ergernis. De verzending van de eerste exemplaren wordt verwacht in juni.
(Afbeelding: Indiegogo)
De Ctrl-Bar werkt simpel. Het is een strook die je onder het scherm van je Tesla plaatst met daarom twee ronde knoppen om de temperatuur te veranderen. De middelste vier knoppen kan je zelf een functie toekennen. Zo kan je de stoelverwarming ermee bedienen, de kofferbak ermee openen en de ruitverwarming aanzetten.
Porsche toont nieuwe versie van legendarische 356

Onderaan de bar is een LED-strook geplaatst. Deze strook is in verschillende helderheidsniveaus en kleuren in te stellen.
Hoe werkt de Ctrl-Bar?
De bar die een einde maakt aan de Tesla-ergernis maakt verbinding via Bluetooth en wordt gevoed door een USB-kabel die is aangesloten op het USB-poort in de middenconsole achterin. Je telefoon voert de app op de achtergrond uit. De app krijgt van de bar de aanwijzingen door die deze vervolgens communiceert met je Tesla.
(Afbeelding: Indiegogo)
Inmiddels is er al genoeg geld opgehaald om de Ctrl-Bar in productie te laten gaan. Sterker nog, er is al meer dan 36.000 euro opgehaald terwijl het doel 25 mille was.
Tesla killers: drie auto’s met een groter multimediascherm

Het accessoire kost 199 euro voor de eerste 25 klanten. De andere klanten betalen 239 euro.
Test Tesla Model 3 video
In onderstaande video zie je de review van Autovisie over de Tesla Model 3 uit China.

Lees hier het gehele bericht