Interclassics breekt bezoekersrecord

Tussen 12 en 15 januari werd in het MECC in Maastricht voor het eerst sinds 2020 weer een editie van klassiekerbeurs Interclassics gehouden, ook bekend als de Classic Car Show Maastricht. Die beurs – waar AutoWeek ook aanwezig was – kon op een behoorlijke toeloop rekenen. Sterker nog, niet eerder bezochten zoveel mensen de klassiekerbeurs. De 28ste editie van Interclassics trok 35.333 bezoekers.
Erik Panis, beursmanager van Interclassics, geeft in een schrijven uiteraard aan in zijn nopjes te zijn met het resultaat.  “Dit bezoekersrecord toont aan dat klassieke auto’s nog altijd bij een groot publiek tot de verbeelding spreken. Ook youngtimers en supercars zijn niet meer weg te denken van de beursvloer. […] Deze ontwikkeling zorgt voor een verjonging van onze doelgroep en waarborgt daardoor de continuïteit van ons evenement.”
Kon je er om welke reden dan ook dit jaar niet bij zijn? Niet getreurd, ook volgend jaar is er gewoon weer een Interclassics en wel van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari. Natuurlijk gewoon weer in Maastricht.

Lees hier het gehele bericht