Opnieuw vernieuwde Audi Q7 klaar voor debuut

De in Europa grootste SUV’s van de merken van de Volkswagen Groep worden spoedig geïnjecteerd met vers bloed. De Volkswagen Touareg wordt gefacelift en keert daarna terug naar Nederland, de Porsche Cayenne staat op het punt relatief grondig te worden bijgeschaafd en ook de Audi Q7 ontkomt niet aan een oprisbeurt. Sterker nog: de Audi Q7 krijgt voor de tweede keer een facelift. Op een nieuwe set spionagefoto’s is die opnieuw vernieuwde Audi Q7 al behoorlijk goed te zien.
De Audi Q7 van na de facelift van 2020.
De facelift die Audi in 2020 op zijn in Europa grootste SUV doorvoerde was behoorlijk heftig. De Q7 kreeg toen nieuwe koplampen, een nieuwe grille, nieuwe bumpers, een compleet nieuwe bilpartij en zelfs een volledig nieuw interieur aangemeten. De nieuwe facelift die de Audi Q7 ondergaat, lijkt minder intens te worden. Toch is er optisch nieuws. Vooral aan de voorzijde. Voor de tweede keer krijgt de Audi Q7 namelijk nieuwe koplampen en een nieuwe grille aangemeten. De nieuwe koplampen sluiten nauwer aan op de bovenste hoeken van de grille. De uitlopers aan de buitenste zijkant van de koplampen wordt smaller, maar is middels een scherpere hoek van de rest van de koplamp gescheiden. Audi geeft de Q7 verder een nieuw voorbumper en de grille zelf krijgt een ander patroon. De Audi Q7 krijgt dus opnieuw een volledig nieuwe snuit.
Aan de achterzijde gaat de boel minder op de schop.
De achterzijde van de Audi Q7 wordt in mindere mate vernieuwd. De achterlichten krijgen een nieuwe indeling en de bumpers worden vernieuwd. Reken verder onder meer op vernieuwde infotainment en mogelijk schaaft Audi ook de aandrijflijnen bij.

Lees hier het gehele bericht