Vanafprijs elektrische BYD Han omlaag

Terwijl praktisch alles aanzienlijk duurder wordt, heeft BYD-importeur Louwman het voor elkaar gekregen om de elektrische BYD Han juist minder duur te maken, zo kan AutoWeek melden. De BYD Han had voorheen een vanafprijs van €72.490, maar staat vanaf nu voor €71.490 in de orderboeken. Dat bedrag is voor de BYD Han Executive Edition. Ook de prijs van de BYD Han Emerald Edition zakt met €1.000. Die topversie staat per direct vanaf €74.990 op de Nederlandse prijslijst.
Ongeacht de gekozen uitvoering heeft de BYD Han twee samen 517 pk en 700 Nm sterke elektromotoren die de elektrische sedan in slechts 3,9 seconden vanuit stilstand aan een snelheid van 100 km/h helpen. Zijn topsnelheid: 180 km/h. De BYD Blade Battery heeft een nettocapaciteit van 85,4 kWh en helpt de Han aan een WLTP-actieradius van tot 521 kilometer.
De BYD Han staat altijd op 22-inch lichtmetaal en zit als Executive al riant in zijn spullen. Een elektrisch bedienbare achterklep is standaard, evenals een groot glazen schuif-/kanteldak, elektrisch verstelbare stoelen voor en achter, lederen bekleding, stoelverwarming- en ventilatie voor en achter, een verwarmbaar stuurwiel en over drie zones gescheiden klimaatregeling. De Emerald Edition heeft als extraatjes onder meer Emerald Green-kleurig leer en zwart suède en een 50 Watt in plaats van 15 Watt krachtige inductielader voor je smartphone.

Lees hier het gehele bericht