Volkswagen ID4 en ID5 krijgen nieuwe uitvoering

De Volkswagen ID4 en ID5 krijgen er een nieuwe uitvoering bij. De elektrische SUV’s waren er leverbaar in smaken als Pure (ID4), Pro en GTX (ID4 en ID5) en zijn er nu ook als nieuwe Pro Business.
De Pro Business-uitvoeringen staan iets boven de Pro-versies en zijn dan ook iets duurder, maar bieden dan ook meer. Zo hebben de Pro Business-smaken ten opzichte van de Pro-versies extraatjes als het uitgebreide Discover Pro-infotainmentsysteem, een beter audiosysteem, een inductielader, over twee zones gescheiden klimaatregeling, verwarmbare voorstoelen en een met leer bekleed stuurwiel. Ook horen een achteruitrijcamera, Keyless Acces, Park Assist Plus, een in het zwart uitgevoerd dak en zilverkleurige accenten bij het Pro Business-feestje.
De Volkswagen ID4 en ID5 Pro Business hebben altijd de 77 kWh accu en zijn te krijgen met de de 174 pk of 204 pk sterke elektromotor op de achteras. De Volkswagen ID4 Pro Business met 77 kWh accu en 174 pk sterke elektromotor kost €51.990. De ID5 kost in dezelfde configuratie €53.990.

Lees hier het gehele bericht