De bekende politievlogger Jan-Willem rijdt te snel en verliest zijn rijbewijs

Onze vriend en beroemde politievlogger, Jan-Willem Schut, heeft deze maand een foutje gemaakt. Met 330.000 fans op YouTube, reed Jan-Willem veel te snel op de snelweg en nu mag hij even niet meer rijden. Zelfs de leiding van de politie weet niet goed wat ze hiermee aan moeten.

Op een vroege zondagochtend, 9 juli, reed Jan-Willem in zijn eigen auto te snel terug naar huis na een late dienst in Limburg. Hij reed – na correctie – 51 kilometer per uur te hard. Andere politiemensen hebben Jan-Willem, die nog in zijn politiepak was, tegengehouden en zijn rijbewijs ingenomen. Dat vertellen mensen die veel over de politie weten aan RTL Nieuws.

Sinds 2016 maakt Jan-Willem filmpjes op YouTube over zijn werk als politieagent en heel veel mensen kijken ernaar. Of het nu gaat om diefstal in winkels of achtervolgingen van slechte mensen, onze vriend uit Utrecht legt alles vast met zijn camera. “Rij voorzichtig”, zegt hij vaak tijdens verkeerscontroles.

Beelden van politievlogger Jan-Willem

Een echte ster Jan-Willem Schut begon in 2016 met het maken van filmpjes over zijn werk bij de politie. Al snel vonden heel veel mensen zijn filmpjes leuk en de afgelopen twee jaar was hij zelfs kanshebber voor de Televizier-Ster-Online-Videoserie. Dankzij zijn ervaring met video’s maken, werd hij in 2020 de baas van de video-afdeling bij de voorlichting van de Landelijke Eenheid.

Bron: RTLnieuws
<p>The post De bekende politievlogger Jan-Willem rijdt te snel en verliest zijn rijbewijs first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht