PostNL bezorger word woest van de LHBTIQ+ Bus van PostNL

Bij het depot aangekomen werd Mo begroet door zijn collega’s met enthousiaste glimlachen. Ze wezen naar een felgekleurd busje aan de zijkant van het terrein. Het voertuig was versierd met regenboogkleuren. Het was duidelijk dat Mo niet het standaard witte busje kreeg waarop hij had gerekend.

Nieuwe busjes van PostNL

Pakketbezorgers worden steeds meer belast met het bezorgen van een groter aantal pakketten tegen een lager tarief per pakketje. Soms moeten ze bijna 300 pakketten op een dag afleveren, waardoor er maar een paar minuten per pakketje beschikbaar zijn. Ze werken net zo hard als vuilnismannen.

Op die manier kunnen we wellicht beter begrijpen waarom ze vaak met hoge snelheid door de straten rijden. Anders zouden ze aan het einde van hun werkdag moeten beginnen met hun nieuwe werkdag. Het Nederlandse postbedrijf zet zich in om ‘inclusief’ te zijn.

Daarom rijden er ook veel busjes rond met regenboogkleuren. We hebben al gezien dat dit soms intolerante reacties kan oproepen. Ook deze pakketbezorger lijkt niet helemaal blij te zijn met de nieuwe kleuren op zijn busje. Skoften heeft geprobeerd het te vertalen: “Wat is dit. Eerlijk gezegd zou ik er zelfs geen miljoen euro voor willen rijden. Wat is dit voor bus, mensen?” Bekijk de beelden hier:

<p>The post PostNL bezorger word woest van de LHBTIQ+ Bus van PostNL first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht