Son mag om deze BIZARRE reden geen iPhone vasthouden voor selfies met fans.

Zoals de titel al doet vermoeden mag Son geen Iphone meer vasthouden. Veel mensen vragen zich af waarom hij dat niet mag. Nu is het dus duidenlijk geworden wat de reden hierachter is!

Son Heung-Min mag geen iPhone vasthouden

Veel voetballers hebben naast hun vorstelijke salaris bij de club ook één of meerdere sponsorcontracten met bedrijven. Dat geldt ook voor de Zuid-Koreaanse voetballer Heung-Min Son. De aanvaller van Tottenham Hotspur heeft een overeenkomst gesloten met Samsung, maar dat brengt wel enkele uitdagingen met zich mee als fans een selfie willen maken met Son.

Son mag namelijk geen iPhone of telefoons van andere merken vasthouden, zoals is vastgelegd in de regels van zijn sponsorcontract met het techbedrijf. Als fans een foto met Son willen maken en geen Samsung-telefoon hebben, moeten ze dus zelf de telefoon vasthouden. In zijn geboorteland Zuid-Korea is Son enorm populair, dus hij maakt ongetwijfeld heel wat foto’s op een dag.

Son couldn’t hold a fan’s iPhone because of his contract with Samsung pic.twitter.com/JIthVZJ6Sp— BASITO (@itzbasito) September 10, 2023

<p>The post Son mag om deze BIZARRE reden geen iPhone vasthouden voor selfies met fans. first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht