Zo ziet de binnenkant eruit van de Titanic Onderzeeboot

Een onderzeeboot waarmee toeristen het wrak van de Titanic in de Atlantische Oceaan kunnen bekijken, is vermist. Het bedrijf dat de expeditie naar de Titanic aanbiedt, meldt dat de onderzeeër plaats biedt aan maximaal vijf personen.

InhoudsopgaveZoekactieOceangate ExpeditionsFilmpje van de binnenkant van de Oceangate Titanic Onderzeeboot

Zoekactie

Volgens de Britse omroep BBC heeft de kustwacht van de Amerikaanse stad Boston een zoekactie opgestart. Het wrak van het beroemde schip dat in 1912 zonk, bevindt zich op een diepte van ongeveer 3800 meter, zo’n 600 kilometer uit de kust van Canada. Tegen betaling kunnen toeristen het wrak van de Titanic bekijken. Er worden af en toe expedities georganiseerd met behulp van onderzeeërs, zoals gemeld door de BBC.

Oceangate Expeditions

Een bedrijf dat dergelijke tochten aanbiedt, OceanGate Expeditions, is onlangs vertrokken voor een achtdaagse expeditie. Toeristen betalen ongeveer 250.000 dollar per persoon om deel te nemen. OceanGate Expeditions heeft bevestigd dat het om een van hun onderzeeërs gaat.

“Inspanningen worden geleverd om de bemanning en inzittenden veilig terug te brengen”, meldt het bedrijf in een verklaring aan de omroep. Er staan nog twee van dergelijke expedities gepland voor de zomer van volgend jaar.

Filmpje van de binnenkant van de Oceangate Titanic Onderzeeboot

Hieronder hebben wij een filmpje geplaatst door de voormalige CEO van Oceangate die uitlegt hoe de binnenkant van de Titanic Onderzeeboot eruit ziet.

<p>The post Zo ziet de binnenkant eruit van de Titanic Onderzeeboot first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht