Must-see: Nieuw-Zeeland in 8K

Als we jou vragen waar je eerste tripje om te backpacken heen gaat, kunnen wij de antwoorden eigenlijk al invullen: Azië, Australië of toch Zuid-Amerika. Pff. Wat voorspelbaar  zeg.
Nieuw-Zeeland is een must-visit
Eerlijk is eerlijk, er zijn genoeg ‘mainstream’ backpackers bestemmingen die héél dik zijn. Toch mag de loftrompet ook voor andere landen wel eens vaker geblazen worden. Voor landen die minstens net zo’n mooie natuur hebben als alle andere bucketlist-worthy bestemmingen die jij in je hoofd hebt zitten. Voor landen die ook een kiekje op jouw Instagram-feed verdienen. Voor een land als Nieuw-Zeeland bijvoorbeeld. Het land van ongekende nationale parken, eigenzinnige culturen en bovendien fantastische natuur. Zo’n land, daar blazen we maar al te graag de loftrompet voor.
Alles heerlijk in 8K-beeld gebracht
Zo gezegd, zo gedaan. Want wij hebben namelijk een heerlijke video gespot die alles wat Nieuw-Zeeland aan schoons te bieden heeft, perfect in beeld brengt. In 8K HD beeld om precies te zijn. Tja, toegegeven, dan ziet alles er om door een ringetje te halen uit.
Afijn, dat mag de pret absoluut niet drukken. Binnen nog geen 4 minuten tijd wordt je namelijk stapelverliefd op de ongerepte natuur die getoond wordt. Met landschappen die doen denken aan een buitenaardse realiteit, prachtige uitzichten en als kers op de taart s
 

 
Het bericht <strong>Must-see</strong>: Nieuw-Zeeland in 8K verscheen eerst op M A N I F Y.

Lees hier het gehele bericht