New in: de ultieme horlogeboetiek van Schaap en Citroen

We zeggen het al jaren: bij sieraden moet je er echt voor waken dat het niet to much wordt.
Maar een goed horloge? Daar is wat ons betreft altijd ruimte voor.
De nieuwe horlogeboetiek van Schaap en Citroen is de perfecte plek
En wij hebben de perfecte plek gevonden waar jij het ultieme horloge kan scoren. Het juweliershuis van Schaap en Citroen is sinds 1888 al een grondlegger als het aankomt op bijzondere sieraden, waaronder horloges. Dit jaar besloten ze dat het maar eens tijd was om alleen te focussen op de dikste watches die ze in de collectie hebben. Op 11 mei vond zodoende de opening van de nieuwe boetiek van Schaap en Citroen Juweliers plaats. Wij waren erbij en kunnen je dus alles vertellen over de nieuwe Watch Boutique aan de Demer 48.

Alleen maar exclusieve merken
Bereid je voor op een unieke ervaring, met brand corners van exclusieve horloge merken. Je komt in deze zaak met merken als Omega, Cartier, IWC Schaffhaussen, Panerai, Hublot en TAG Heuer nooit tekort. Bedenk daar eens bij dat er ook nog een ware Breitling-bar aanwezig is en dan mogen we wel concluderen dat dit een ware wet dream voor elke horlogeliefhebber is.
De boetiek van Schaap en Citroen Juweliers houdt het niet alleen bij domweg dure horloges aanschaffen. Nee, nee, in Eindhoven gaan ze net iets verder. De boetiek komt namelijk met een aparte salon waar de horlogemerken regelmatig interactieve watchmaking workshops organiseren.
Het volgende hoofdstuk
Dat er een nieuw zaak geopend wordt, betekent bij Schaap en Citroen niet dat het tijd is om stil te zitten. Het huidige juweliershuis dat schuin tegenover de watch boutique te vinden is, wordt momenteel namelijk verbouwd. Het plan is om op de begane grond een exclusieve Rolex Espace te creëeren waar de échte pareltjes onder de pareltjes worden gepresenteerd. Wanneer de verbouwing precies af is, blijft nog even onduidelijk. In de tussentijd kunnen we in ieder geval genieten van de unieke watches die je aan de overkant vindt. Ook geen straf.

Het bericht New in: de ultieme horlogeboetiek van <strong>Schaap en Citroen</strong> verscheen eerst op M A N I F Y.

Lees hier het gehele bericht