Britt Dekker laat haar nieuwe bikini zien!

Jij zoekt zeker op Britt Dekker bikini? Nou gelijk heb je want de presentatrice lijkt veel tijd te hebben doorgebracht in de sportschool. Op Instagram kun je genieten van een foto van een getransformeerde Britt Dekker in bikini. Wij genieten er misschien wel meer van Britt zelf!

Britt is meer dan alleen bikini

Britt Dekker vooral bekend van haar opvallende talkshow-optredens waar ze zonder enige terughoudendheid haar gedachten de vrije loop laat. Wellicht herken je haar ook als presentatrice van diverse programma’s op de kinderzender NPO Zapp. Maar wist je dat Britt naast haar televisiewerk ook een talentvolle dressuurruiter is?

Op Instagram laat de presentatrice trots haar gespierde lichaam zien terwijl ze poseert voor de spiegel. Haar afgetrainde buikspieren steken duidelijk boven haar felgekleurde badkleding uit, waardoor ze niet zou misstaan op de cover van Sports Illustrated. Daarnaast lijkt het erop dat de fanatieke paardrijdster de afgelopen weken veel tijd heeft doorgebracht onder de zon.

Dus, als je geïntrigeerd bent door kracht, schoonheid en zelfvertrouwen, is Britt Dekker op Instagram zeker het volgen waard!

Foto Britt Dekker bikini

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Foto Britt Dekker bikini vroeger

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Foto Britt Dekker bikini vroeger 2

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Britt haar geheime afslankmethode

Britt deelt graag mee dat ze geen specifiek dieet heeft gevolgd om haar transformatie te bereiken. Haar slanke en gespierde lichaam heeft ze vooral te danken aan het feit dat ze dagelijks op drie paarden rijdt. Opvallend genoeg vertelt de presentatrice dat ze elke avond (koude) frietjes eet, en als ontbijt geniet ze van wortels – misschien wel net als haar trouwe viervoeters.

Hoe ze het ook heeft aangepakt, Britt is inmiddels getransformeerd in een verleidelijke, slanke blondine met een prachtig lichaam. We kunnen niet anders dan haar nog steeds zien als een aantrekkelijke dame.

<p>The post Britt Dekker laat haar nieuwe bikini zien! first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht