Dit zijn alle ex vriendinnen van Jake Paul

Jake Paul is tegenwoordig elke dag wel in het nieuws nadat hij Jutta Leerdam aan de haak heeft geslagen. Wij hebben voor jullie een lijst met daarin de ex vriendinnen van Jake Paul. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden. Zijn deze dames knapper dan Jutta Leerdam of moet Jake Paul in zijn handen knijpen met zo’n vangst?

Lijst van ex-vriendinnenSaxon SharbinoAlissa VioletTessa BrooksErika CostellTana MongeauJulia Rose

Saxon Sharbino

Jake Paul en Saxon Sharbino waren in 2014 met elkaar samen. Dit was eerder een jeugdliefde dan echt iets serieus in onze ogen. Saxon Sharbino staat bekend om haar rol in de horrorfilm Hunter’s Cove en Bedeviled.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Saxon Sharbino (@saxon)

Alissa Violet

Alissa Violet en Jake Paul waren in 2017 een koppel en zijn met ruzie uit elkaar gegaan. Alissa Violet beschuldigde Jake Paul namelijk een MISHANDELING! Deze mishandeling was volgens Alissa Violet niet alleen mentaal, maar ook nog eens emotioneel.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Alissa Violet (@alissaviolet)

Tessa Brooks

Vlak nadat het uitging met Alissa Violet kreeg Jake Paul iets met Tessa Brooks. Ook rond 2017 hadden zij dus een relatie. Tessa Brooks is bekend als actrice, model en werkt voor grote merken zoals Coca-cola.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Tessa Brooks (@tessabrooks)

Erika Costell

Na de relatie van Jake Paul en Tessa Brooks kwam Erika Costell in de picture. Rond 2018 kwamen zij bij elkaar en rond 2019 gingen ze uit elkaar. Dit keer zonder ruzie!

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Erika Costell (@erikacostell)

Tana Mongeau

Tana Mongeau is één van de meest bekende exen van Jake Paul omdat ze samen ooit een nep-huwelijksaanzoek hebben gedaan op social media. Zo kregen ze allebei veel aandacht en veel nieuwe zakelijke opdrachten.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door tana mongeau (@tanamongeau)

Julia Rose

De meest recente ex van Jake Paul is Julia Rose. Bekend van SHAGMAG en een echte powervrouw. De meningen zijn hier over verdeeld dus wij branden onze vingers er niet aan. Creëer je eigen mening.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Julia Rose (@juliaroseforpresident)
<p>The post Dit zijn alle ex vriendinnen van Jake Paul first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht