Gentstudent: Pikante foto’s delen onder studenten

Als je nog niet bekend bent met Gentstudent, wordt het hoog tijd dat je op de hoogte bent. Dit Snapchat-account is namelijk dé place-to-be voor studenten, gemaakt door studenten. Dagelijks sturen studenten die gek zijn op Gentstudent de meest waanzinnige, hilarische, ondeugende en grappige filmpjes en video’s in. Wat er daarna gebeurt? Nou, dat zal je vast interesseren.

InhoudsopgaveWat is Gentstudent?De Gentstudent AppGentstudent app gratis?Gentstudent MerchandiseHet ontstaan van GentstudentSnapchat Gentstudent

Wat is Gentstudent?

De meesterbrein achter dit alles, de eigenaar van Gentstudent, beoordeelt deze inzendingen stuk voor stuk. De crème de la crème krijgt een plekje op de story. En daar blijven ze maar liefst 24 uur lang te bewonderen. Maar Gentstudent is meer dan zomaar een Snapchat-account. Door de jaren heen is het uitgegroeid tot een heus merk. En je kunt er gewoon niet meer omheen.

Overal waar je kijkt, zie je mensen opduiken in Gentstudent-shirtjes en hoodies. Het Gentstudent-logo is een icoon geworden dat studenten met trots dragen. Het account heeft inmiddels een indrukwekkende schare van meer dan 400.000 volgers op Snapchat. Op Instagram was het ook een grote hit met meer dan 210.000 fans. Helaas verdween dat account plotseling, maar maak je geen zorgen, er is alweer een nieuw Instagram-account in de maak. En de teller van volgers stijgt gestaag.

Op Facebook is Gentstudent misschien iets minder actief, maar het heeft nog steeds een loyale schare van ongeveer 22.000 volgers. Dus, of je nu met een Gentstudent-hoodie rondloopt, geniet van de dagelijkse dosis studentenhumor op Snapchat of gewoonweg niet kunt ontsnappen aan de invloed van dit onmiskenbare merk – Gentstudent is een fenomeen waar je simpelweg niet omheen kunt.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Gentstudent (@gentstudent)

De Gentstudent App

Sinds kort is er ook de Gentstudent app op de markt!

Wil je toegang tot de ultieme Gentstudent-ervaring? Surf dan snel naar gentstudent.app en ontdek een wereld vol studentenplezier. Het wordt allemaal nog beter, want zodra je toegang hebt, kun je direct inloggen met je Google- of Apple-account. Maar let op, hier komt een belangrijk punt: de Gentstudent App is speciaal ontworpen om op je mobiele telefoon te schitteren. Het gebruik van de app in je browser kan soms wat haperingen veroorzaken.

Geen zorgen, we hebben je gedekt! Als je de app op je telefoon wilt installeren, hoef je alleen maar in je browser te klikken op ‘App installeren’ of ‘App toevoegen aan startscherm’. Op die manier heb je Gentstudent altijd en overal bij de hand, zonder gedoe en zonder compromissen. Dus waar wacht je nog op? Haal het meeste uit Gentstudent door het op je mobiele telefoon te laten schitteren als een ware ster en bekijk alle sexy dames vanaf je telefoon.

Gentstudent app gratis?

Zeker weten! Na de afgesloten BETA-fase zal de Gentstudent app voor iedereen volledig gratis beschikbaar zijn. Om de servers en hostingkosten te kunnen blijven dekken, hebben ze een speciaal Strijder-abonnement in petto. Met dit abonnement kun je reacties achterlaten op berichten, je profielfoto aanpassen, elke maand de top 20 posts bekijken, en nog veel meer. Op die manier kunnen we samen de magie van Gentstudent blijven ondersteunen en van de app blijven genieten!

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Gentstudent (@gentstudent)

Gentstudent Merchandise

Gentstudent heeft zelfs een heuse eigen kledinglijn.

Zo zijn er zelfs Gentstudent hoodies en Gentstudent petten in omloop.

Het ontstaan van Gentstudent

In 2014 nam een naamloze student een gedurfde stap: hij creëerde een Snapchat-account met de naam Gentstudent. Het avontuur begon met lachwekkende foto’s en video’s die al snel de aandacht trokken. Binnen de kortste keren groeide het aantal volgers gestaag.

Voordat iemand het wist, telde het account duizenden volgers en werd het een regelrechte sensatie onder studenten. De stroom van leuke en gewaagde content van medestudenten nam toe. Voordat de eigenaar het besefte, had hij al meer dan 100.000 trouwe volgers op Snapchat verzameld.

Snapchat Gentstudent

Ben je nog geen volger van Gentstudent?

Haast je dan naar het nieuwste account:

‘Bravegent2’ op snapchat

Als betrouwbaar back-up account dient momenteel: Gentstudent42.2

Dus zorg ervoor dat je deze twee Gentstudent-accounts volgt om geen enkel moment van het studentenspektakel te missen!

<p>The post Gentstudent: Pikante foto’s delen onder studenten first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht