Hélène Hendriks trekt de aandacht van supporters met strak shirtje

Kijkers en supporters kunnen vaak hun aandacht niet afhouden van Hélène Hendriks. Tijdens een recente live-uitzending trok ze extra aandacht met haar kledingkeuze.

De recente ontwikkelingen rondom Hélène Hendriks hebben haar fans verdeeld. Haar vertrek bij De Oranjezomer heeft teleurstelling veroorzaakt, maar het opent ook deuren voor nieuwe activiteiten. Hélène lijkt zich volledig te storten op deze nieuwe kansen, met een opvallend resultaat. Ze verscheen langs de zijlijn in een opvallend kledingstuk en dit werd positief ontvangen door aanwezigen.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Supporters uit hun dak

Hélène Hendriks benadrukte duidelijk haar opvallende kenmerken. Haar topje leek als het ware op haar huid aangesloten door de strakke pasvorm, wat een prachtig uitzicht bood op haar elegante uitstraling. Dit trok uiteraard de aandacht van kijkers.

Sommigen konden niet anders dan blijven kijken, betoverd door Hélène’s charismatische glimlach en scherpe opmerkingen. Vooral in combinatie met mede-presentator Wim Kieft slaagde Hélène erin om voor veel kijkers een welkome afleiding te zijn.

Op sociale media verscheen al snel een enthousiaste reactie van een fan: “Een perfect televisieduo!” Maar ook Hélènes gedurfde topje liet menig hoofd draaien. Dat is begrijpelijk, want zo’n verschijning wil je zeker niet missen! Hélène heeft altijd al een aantrekkelijke uitstraling gehad, maar deze keer overtrof ze zichzelf. Dat was ook te zien aan de reacties op sociale media. Eén opmerking wist alles treffend samen te vatten: “Hélène ziet er geweldig uit.”

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Hélène Hendriks half naakt

Inmiddels is het algemeen bekend dat Hélène Hendriks een opvallende verschijning is. Gedurende haar tijd als presentatrice van De Oranjezomer heeft ze ongetwijfeld een plekje in onze harten veroverd, en het einde van het zomerprogramma bracht bij velen van ons een gevoel van melancholie teweeg. Dat is begrijpelijk, aangezien de aantrekkelijke 43-jarige nu eenmaal een lust voor het oog is. Gelukkig hoeven we Hélène nog niet volledig te missen.

Onlangs stond ze aan het roer van een voetbalwedstrijd en ze slaagde erin alle aandacht naar zich toe te trekken. Hoewel sommige fans wellicht de mindere sportieve prestaties op het veld liever hadden vermeden, wist Hélène aan haar kant van de show indruk te maken.

En dat begrijpen we volkomen. De charmante presentatrice straalde namelijk in een topje dat weinig aan de verbeelding overliet! Dit leverde ongetwijfeld zeer aantrekkelijke beelden op.

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Gemiste kans voor Voetbal Inside

Hélène Hendriks wordt nog altijd gemist bij Vandaag Inside. Het lijkt wel alsof we geen genoeg kunnen krijgen van Hélène Hendriks. Vooral na haar succesvolle deelname aan De Oranjezomer is de aantrekkelijke blondine uitgegroeid tot een van de meest geliefde namen in de Nederlandse amusementswereld.

Het is dan ook begrijpelijk dat fans haar graag weer op televisie willen zien! Vooral nu het nieuwe seizoen van Vandaag Inside in vergelijking met De Oranjezomer enigszins plat en goedkoop aanvoelt, is het duidelijk dat haar afwezigheid wordt gevoeld. En dat kunnen we ons goed voorstellen. Hélène is gewoon een genot om naar te kijken.

Bovendien weten haar inzichtelijke commentaar en scherpe humor de fans te bekoren! Het is dan ook niet verrassend dat velen bijna eisen om meer van Hélène op het scherm te zien. Het verslaan van enkele voetbalwedstrijden is daarbij ontoereikend, zo lijkt het sentiment van de kijkers te zijn! En wij sluiten ons daar volledig bij aan.

Vooral met dergelijke aantrekkelijke beelden kunnen we gewoon geen genoeg krijgen van Hélène. Laat maar komen!
<p>The post Hélène Hendriks trekt de aandacht van supporters met strak shirtje first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht