Lies Zhara praat over haar seksleven

De meeste kennen onze sexy Lies Zhara ondertussen wel! Wat een mokkel is dat hé niet normaal. Nu heeft ze dus een boekje open gedaan over haar seksleven. Wij denken dat niet veel mensen weten hoe het seksleven van Lies Zhara er op dit moment uitziet, maar na het kijken van dit filmpje wel!

Wie is Lies Zhara?

De TikTok-bekendheid Lies Zhara zag het levenslicht op 26 april 2001 en groeide op in Haarlem, een stad in Noord-Holland. Toen ze drie jaar oud was, gingen haar ouders uit elkaar. Na deze scheiding verhuisde ze samen met haar moeder en diens nieuwe partner naar Noorwegen.

Haar vader, die zijn dochter erg miste, besloot om ook naar Noorwegen te verhuizen, samen met zijn nieuwe vrouw. Ze vestigden zich op een uitgestrekte boerderij in Noorwegen, waar Lies regelmatig ging paardrijden.

Seksleven van Lies Zhara

Lies Zhara probeert in deze video een tabboo te doorbreken dat vrouwen niet durfen te praten over hun seksleven en wat daar allemaal bij komt kijken. Ze wilt graag haar volgers inzetten voor iets ‘positiefs’. Natuurlijk krijgt dit filmpje miljoenen vieuws en verdient ze flink aan het delen van haar seksleven op video. Wij hebben speciaal voor jullie het hele filmpje hieronder gepaatst!

@lies_zhara niet mijn exen die dit zien waarbij alles in eens op zn plek valt #lichensclerosus #lichen #taboedoorbreken ♬ original sound – Lies Zhara

<p>The post Lies Zhara praat over haar seksleven first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht