Nicol Kremers naakt in de Playboy: ‘Ik zorg voor mijzelf’

Nicol Kremers laat zich niet uit het veld slaan na haar openbare scheiding van Peter Gillis en het daaropvolgende verdwijnen uit “Massa Is Kassa”. In plaats daarvan staat ze naakt in haar schoenen en toont ze haar kracht in de nieuwste editie van Playboy, gewijd aan onafhankelijkheid. De realityster trekt alle registers open voor deze bijzondere gelegenheid.

Nicol Kremers in Playboy

Na Jaimie Vaes prijkt opnieuw een bekend gezicht op de cover van Playboy. In de septembereditie van het tijdschrift schittert Nicol Kremers acht pagina’s lang en onthult ze alles. Voor haar is dit een grote eer. “Ik ben er trots op om nu in hetzelfde rijtje te staan als Tatjana Simic en Katja Schuurman.”

Ze voelde geen zenuwen voor de fotoshoot. “Ik was niet nerveus, maar ik was wel enorm nieuwsgierig naar hoe alles zou verlopen. De setting was een prachtige oude villa in de buurt van Arnhem, met een authentieke uitstraling. Denk aan antieke kroonluchters en dat soort dingen.”

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Playboy NL (@playboy_nl)

Nicol Kremers Onlyfans

Nicol benadrukt dat ze geen welgestelde man nodig heeft. Na haar breuk met Peter voelt ze zich zelfs krachtiger dan ooit. “Ik zit lekkerder in mijn vel, heb mijn eigen plekje weer gevonden en ben gelukkig met mijn werk. Ik heb mensen om me heen die van me houden en die me ondersteunen.”

De realityster maakt duidelijk dat ze geen interesse heeft in zijn geld. “Nee, ik wil zijn geld niet. Zijn rijkdom mag hij houden. Ik kan prima voor mezelf zorgen. Ik red me wel zelf.” Verder wil Nicol niet veel kwijt over haar ex. “Ieder woord is er één te veel.” Nicol Kremers onlyfans loopt momenteel zo goed dat ze echt niemand nodig heeft!

De Playboy heeft aan Nicol Kremers ook goed verdiend zoals je hieronder ziet in de video!

<p>The post Nicol Kremers naakt in de Playboy: ‘Ik zorg voor mijzelf’ first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht