Patricia Paay deelt sexy filmpje per ongeluk op Instagram

Patricia Paay straalt van trots nu ze, op 60-jarige leeftijd, de cover van Playboy heeft gesierd. Vol zelfvertrouwen deelt ze haar vreugde, en om dit gevoel te delen, plaatst ze een video online die destijds tijdens de fotoshoot is opgenomen.

Showbizz-icoon Patricia Paay onderhoudt een innige band met onze Playboy-collega’s. Gedurende de afgelopen decennia heeft ze meerdere keren geschitterd in het beroemde blotevrouwenmagazine; haar eerste verschijning was in 1984, en ze sloot dit af op 60-jarige leeftijd in 2009. Met haar recentste fotoshoot verdiende Paay de titel van oudste naaktmodel ooit voor Playboy, wereldwijd gezien. Echter, in 2018 werd deze eer overgedragen aan de toen 67-jarige Jane Seymour.

Desalniettemin kijkt Paay vol trots terug op het moment waarop ze veertien jaar geleden prijkte in het tijdschrift. Om dit te vieren, heeft ze onlangs enkele korte fragmenten gedeeld die destijds tijdens de fotoshoot zijn vastgelegd.

Sexy Filmpje Patricia Paay

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Eindelijk is het weer tijd voor de TB Sunday! Het lijkt alweer een volledige 14 jaar geleden. Terwijl ik de 60 al gepasseerd was, kreeg ik een uitnodiging van Playboy. Echt waar? Ik stond al vier keer eerder in het blad, maar nu opnieuw op mijn 60ste?” deelt ze in haar bericht.

Ze vervolgt: “Nadat ik aan het idee gewend was, dacht ik bij mezelf, waarom eigenlijk niet? Wat een compliment! Nog nooit had een 60-jarige persoon in de Playboy gestaan. Ik controleerde het nog even om zeker te zijn, maar het was inderdaad nog niet gebeurd. Op 10 december 2009 verscheen ik in het Guinness World Records. Hoe geweldig was dat? En tot op heden ben ik nog steeds onverslagen.

De fotograaf die me vastlegde was Philip Riches. Ik had al eerder met hem samengewerkt voor Linda. Hij had veel gewerkt voor Vogue en ik vond hem een fantastische man. Mijn vriend en cameraman, Paolo de Graaf, filmde de volledige fotoshoot en creëerde zelfs een documentaire, ‘The Making Of (Forever Young)’. Deze werd uitgezonden door SBS6, waardoor ik de oudste Playboy Covergirl ter wereld werd en mijn editie een van de best verkochte nummers in Nederland. Nog steeds koester ik enorm trots deze ervaring! Een fijne zondag toegewenst.”

Patricia Paay Naakt

Patricia Paay naakt is ook een veelgezochte term op google. Nu zijn er natuurlijk de plasfilmpjes uit het verleden maar deze zullen wij niet delen met jullie. Wel hebben we nog een halfnaakte foto van Patricia Paay voor jullie uit haar ‘goude tijden’

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

<p>The post Patricia Paay deelt sexy filmpje per ongeluk op Instagram first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht