Zien: Foute ‘natuurvideo’s’ van nieuwe vriendin Peter Gillis gaan rond

Peter Gillis heeft al een tijdje een nieuwe vriendin genaamd Wendy van Hout. Wendy heeft de plek ingenomen van Nicol Kremers en zou de komende jaren, als alles goed gaat, een belangrijke rol in Peters leven kunnen spelen.

InhoudsopgaveNieuw seizoen Massa is KassaProblemen TalpaDaily Danique OnlyfansFoto Daily Danique Onlyfans 1Foto Daily Danique Onlyfans 2Foto Daily Danique Onlyfans 3

Nieuw seizoen Massa is Kassa

De nieuwe vriendin van Peter zal waarschijnlijk niet veel bekendheid vergaren. Peter heeft namelijk te maken met een ernstige mishandelingszaak met Nicolleke, waardoor het onwaarschijnlijk is dat er nog een nieuw seizoen van Massa is Kassa zal komen.

View this post on Instagram A post shared by Wendy van Hout (@wendy.van.hout)

Problemen Talpa

Desondanks heeft Talpa ons al twee seizoenen verrast met een nieuw seizoen, ondanks de vele juridische problemen waar de eigenaar van vakantieparken mee kampt. Dus we kunnen nooit met zekerheid zeggen wat er gaat gebeuren. Sinds Peter bekendmaakte dat hij een relatie heeft met Wendy, zijn er talloze roddels en geruchten over haar leven. We hadden echter niet verwacht dat er natuurfilmpjes zouden opduiken.

Er gaan verschillende video’s rond op WhatsApp waarin een vrouw allerlei voorwerpen laat verdwijnen. Je begrijpt vast wel wat we bedoelen. De video’s worden verstuurd alsof het Wendy is die haar trucjes laat zien.

Daily Danique Onlyfans

Maar het blijkt eigenlijk te gaan om Daily Danique, een dame die al een tijdje geld verdient op kanalen zoals OnlyFans door dit soort verdwijntrucs te laten zien. Net als Wendy houdt Danique ook van tatoeages op haar lichaam. Als je hieronder kijkt, zie je dat de tatoeages van Danique behoorlijk op die van Wendy lijken. Daarom ontstaat er verwarring, vermoeden we.

Foto Daily Danique Onlyfans 1

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Dailey Danique (@daileydanique)

Foto Daily Danique Onlyfans 2

View this post on Instagram A post shared by Dailey Danique (@daileydanique)

Foto Daily Danique Onlyfans 3

View this post on Instagram A post shared by Dailey Danique (@daileydanique)

<p>The post Zien: Foute ‘natuurvideo’s’ van nieuwe vriendin Peter Gillis gaan rond first appeared on BallsOnly.</p>

Lees hier het gehele bericht